Eladó ház Újhartyán, Hősök tere 3 122 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Újhartyán, Hősök tere 3 122 nm
Hirdetéskód: 7707304
Frissítve: 1 hónapja

Újhartyán eladó családi ház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
490 984 Ft/m²
122 m²
Alapterület
795 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ház Nagyon fogja szeretni ezt a 3 szobás + nappalis, családi téglaházat. Elegendő életteret biztosít akár három gyermekes családoknak is. Jelentős felújítást kapott tágas otthonunk: 10 évvel ezelőtt a tetőszerkezet illetve a fürdőszoba (vízvezetékkel). Tavaly a ház teljes padlózata, falazata. Valamint a nyílászárók jó minőségű cseréje megtörtént. Minden ablak redőnnyel ellátott. Idén új konyhabútor került beépítésre illetve a melléképület is új tetőszerkezetet kapott. A nappaliban található egy hangulatos cserépkályha, amit kombinálhat a bevezetett konvektoros gázfűtéssel. Azonnal beköltözhető. -Nettó alapterület 122 négyzetméter -főfal vastagság 40 cm -Belmagasság 3 méter -Jogállás: Tehermentes. A térképmásolat rendezett. Több társtulajdonos, egyöntetű eladási szándékkal. - Csok+ és piaci hitelképes Telek Az ingatlan Újhartyán valódi központjában található, közvetlenül a városháza impozáns épülete mellett. A háziorvos, iskola, óvoda, posta, buszmegálló, boltok, játszótér látótávolságban vagy néhány percnyi sétára található az otthontól. A telek méretei praktikus és kellemes hangulatú kialakítást tettek lehetővé. A ház üvegteraszáról egész évben gyönyörködhetnek a nagyapánk által ültetett gyümölcsfás kertben. - Az utcafront szélessége 18 méter, hossza 44 méter - Alapterület 795 négyzetméter - Pontos cím: Újhartyán, Hősök tere 3. / Helyrajzi szám 371. - Jogállása: Belterület - Pince: 17,14 négyzetméter - Tartozik hozzá egy 15 négyzetméteres garázs és egy 23 négyzetméteres melléképület is (felújítást igényelnek) Újhartyán Fejlődő városunk nagyon jó elhelyezkedéssel bír. Az M5 autópálya közvetlen szomszédságában található. A tömegközlekedés mellett, Budapest és Kecskemét is, autóval könnyen megközelíthető. Jelentős ipari parkkal rendelkezik, mely sok álláslehetőséget biztosít a helyiek számára, a bejövő iparűzési adóból pedig folyamatosan épült, szépült településünk. Kiváló a közbiztonság.Itt a gyerekeket nyugodtan ki lehet engedni az utcára sétálni, biciklizni. Német nemzetiségi óvodánk és általános iskolánk magas színvonalú képzést biztosít növendékeink számára. Újhartyán egy csodás kis ékszerdoboz Pest megye szívében. Ingatlanos segítségét nem kívánjuk igénybe venni. Kérem tartsák tiszteletben a kérésünket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornagarázskertkamragardróbteraszpincemelléképületredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 240 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 240 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY