Eladó ház Türje 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Türje 68 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8266246
Referenciaszám: M289261
Frissítve: 4 napja

Türje eladó családi ház 2 szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
380 883 Ft/m²
68 m²
Alapterület
1581 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 952 Ft
Második évtől
107 454 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 2 szobás családi ház Türjén. Eladásra kínálunk egy jó állapotú, 68 m2-es, kétszobás családi házat Türjén. Az ingatlan az 1960-as években épült, de az elmúlt években több felújításon esett át. A szobákban modern laminált padló található, míg a többi helyiségben tartós járólapok kerültek beépítésre. A nyílászárók többségét hőszigetelt műanyagra cserélték, amely fokozza az energiahatékonyságot. A konyhában új, esztétikus konyhabútor várja az új tulajdonosokat. A fűtésről egy turbós gázkazán gondoskodik, amelyet kiegészítettek egy vízteres kályhával, így biztosítva az alternatív fűtési lehetőséget. A ház téglafalazatát homlokzati szigeteléssel látták el, melynek köszönhetően a gázfogyasztás rendkívül kedvező, átlagosan mindössze 8000 Ft havonta. A tágas kertben helyet kapott egy garázs, egy tároló és egy újonnan épült, fedett kerti kiülő, amely ideális a pihenésre és a családi összejövetelekre. Türje csendes, barátságos település, amely tökéletes választás lehet mind időseknek, mind fiataloknak. A legközelebbi város Zalaszentgrót, de Sümeg is csak 15 percnyi autóútra található. Keszthely és Zalaegerszeg szintén könnyen elérhető, bő 30 perces autóútra vannak. A közelben híres gyógyfürdők találhatók Hévízen, Sárváron és Kehidakustányban, mindössze 25-35 perces távolságra. A településen minden szükséges szolgáltatás rendelkezésre áll, mint élelmiszerbolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő és posta. Türje ideális helyszín a nyugodt, kényelmes élethez, ugyanakkor könnyen elérhető a környező városok nyújtotta lehetőségekhez. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk, és díjmentes ügyintézést biztosítunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk a kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY