Eladó ház Tószeg 114 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tószeg 114 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7801109
Referenciaszám: 163365
Frissítve: 17 napja

Tószeg eladó családi ház 3 szobás: 20,9 millió Ft

20,9 millió Ft
14 595 Ft/m²
114 m²
Alapterület
1432 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 131 Ft
Második évtől
86 710 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163365 hivatkozási számú tószegi családi ház. A tószegi családi ház jellemzői: - elhelyezkedés szerint a település egyik csendes utcájában található a ház, könnyen megközelíthető több irányból is - TELEK  1432 m2 - építés típusa vályog, alap tégla, tető héjazat cserép - korának megfelelő állapotú, nagyobb felújítás nem volt - lakótér mérete  94 m2 (+melléképületek, pince) - 2 külön bejáratú szoba, ahol parketta a burkolat, ezen kívül egy kis szoba  - fűtése az ingatlannak vegyestüzelésű kazánnal és gázkazánnal, ahol a hőleadók radiátorok helyiségenként - nyílászárók síküveggel ellátott, gerébtokos fa ablakok, redőnnyel felszerelve - wc a fürdőben van elhelyezve  - a főépületben a 3 szoba, közlekedő és a fürdő található kamrával, a folytatásként épített épületrészben van a műhely, a konyha és a              kazánház, valamint ez utóbbi helyiség alá benyúló pince is található - további külön épült tároló és ólak vannak - a családi ház rendezett környéken helyezkedik el - településközpont gyalogosan is gyorsan elérhető, illetve a vasútállomás is - az udvar hátsó része kerítéssel van leválasztva, művelhető portával- korábbi tulajdonos mindenféle növényt termesztett itt, gyümölcsfákkal    beültetve Jó alaprajzi elrendezés, tágas helyiségek, rendezett környék. A telek nagysága és az alaprajz alapján további bővítés lehetséges, valamint önellátó gazdálkodás. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó tószegi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163365 Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY