Eladó ház Törtel 42 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Törtel 42 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8260852
Referenciaszám: HZ011180
Feltöltve: 5 napja

Törtel eladó családi ház 1+1 fél szobás: 10 millió Ft

10 millió Ft
235 294 Ft/m²
42 m²
Alapterület
685 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 642 Ft
Második évtől
41 488 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Törtel belterületén a központtól 10 perces sétányira eladó - akár azonnali birtokbaadással, tehermentesen, 1/1 tulajtól - felújítandó  1 + fél szobás családi ház! Az épület 2 bejárattal is rendelkezik. A főbejárat az előszobába vezet, ahonnan jobbra egy hálószobát találunk. A bejárati ajtóval szembe, az előszobán keresztül jutunk a tágas nappali szobába, ahonnan balra az étkező/könyhába jutunk. Itt találjuk a házba a második bejáratot is. A konyhából balra pedig a fürdő/mosdó helyiség nyílik.Az ingatlan jelenleg felújítás alatt van - az ablakok és a bejárati ajtók kicserélése folyik, a belső fal vakolása és festése fehérre fog történni. Jeleneg az villany és a víz visszaigénylése folyik - központi csatornára pedig rá van csatlakoztatva a ház. A villanyóra visszahozása után 32 amperes hálózatról működik majd az elektromos áram és 16 amper pedig az északai áram használásával (bojler) lesz elérhető. Jelenleg nincs bojler és fűtés se a házban. 2 db kéménnyel rendelkezik az épület, így akár kandalló vagy kályha is beköthető fűtésként!A fentiek figyelembevételével történt az ár megállapítása!Telke 685 m2, mely főként füves területből és néhány fából áll.A közelben találjuk az óvodát, orvosi rendelőt, ABC-t, pékséget, építőanyag boltot, barkácsboltot, Művelődési házat, könyvárat, postát, italboltot, tűzépet, általános iskolát, gyógyszertárat, hentesboltot stb.Buszmegálló is pár perces sétányira található: Volánbusszal az következő helyekre jutunk tovább: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd, JÁszkarajenő, Szolnok, Abony, Tiszajenő, Vezseny városokba, településekre.NÉzzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY