Eladó ház Törtel 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Törtel 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8082777
Referenciaszám: H483071
Frissítve: 1 hónapja

Törtel eladó családi ház 4 szobás: 20 millió Ft

20 millió Ft
285 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1417 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 284 Ft
Második évtől
82 976 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PEST VÁRMEGYÉBEN, TÖRTEL EGYIK LEGKEDVELTEBB RÉSZÉN KÖZPONTHOZ KÖZELI ELHELYEZKEDÉSŰ INGATLANT KÍNÁLOK ELADÁSRA. TÖRTEL A FALUSI CSOK-OS TELEPÜLÉSEK KÖZÉ TARTOZIK. A CSALÁDI HÁZ FOLYAMATOS FELÚJÍTÁSON ESIK ÁT. HAMAROSAN TELJESEN ELKÉSZÜL. FŐBB JELLEMZŐI: -1417 M2 TELEK -70,6 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET -SZÁRAZ, SZIGETELT VEGYES FALAZAT -HŐSZIGETELT NYÍLÁSZÁRÓK -ÚJ VILLANY ÉS VÍZVEZETÉKEK -3 SZOBA + AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI ELOSZTÁSÚ -9 M2 TERASZ -MINDEN KÖZMŰVEL RENDELKEZIK. A GÁZ A HÁZBA UGYAN NINCS BEKÖTVE, DE TELKEN BELÜL VAN. -JELENLEG KANDALLÓVAL FŰTENEK, ILLETVE ELEKTROMOS LÁTVÁNYKANDALLÓVAL -KAMERA RENDSZER -MELLÉKÉPÜLET IDEÁLIS KISEBB-NAGYOBB CSALÁD RÉSZÉRE AKIK CSENDES KÖRNYEZETBEN SZERETNÉNEK ÉLNI, DE FONTOS, HOGY MINDEN ELÉRHETŐ TÁVOLSÁGBAN LEGYEN AMI A MINDENNAPOKHOZ SZÜKSÉGES! EZT AZ INGATLANT LÁTNOD KELL! HA FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSEDET, FORDULJ HOZZÁM BIZALOMMAL! NÉZZÜK MEG EGYÜTT! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól származnak. Pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben hitelre van szüksége irodánkban teljes körű bankfüggetlen tanácsadással segítjük vásárlását. Az energetikai tanúsítvány besorolása és megadása a megbízó felelőssége. A megadott energetikai besorolásokat nem ellenőrizzük, azok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY