Eladó ház Törökszentmiklós 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Törökszentmiklós 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8246779
Referenciaszám: M287390-4745429
Frissítve: 3 napja

Törökszentmiklós eladó családi ház 2 szobás: 30 millió Ft

30 millió Ft
272 727 Ft/m²
110 m²
Alapterület
704 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 925 Ft
Második évtől
124 464 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Törökszentmiklós csendes részén kínálok megvételre egy 110 m2-es, kétszintes családi házat, 704 m2 nagyságú portán. A 80-as években beton alapon szilikát falazattal épített ház földszintjén egy szoba, előszoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba, WC, kazánház, emeletén két szoba, közlekedő, erkély és fürdőszoba helyiség került kialakításra. Az otthon melegéről gáz cirkó gondoskodik, a meleg víz szolgáltatást okos bojler biztosítja. A konyhabútor a vételár részét képezi, az emeleti fürdő befejezése pedig az új tulajdonos igényei szerint alakulhat, melyhez a szerelvények, anyagok rendelkezésre állnak. A lakóház kamerarendszerrel védett. A ház mögött található továbbá egy jó állapotú melléképület szerelőaknával, így garázzsá alakítható. A rendezett, gondozott kertben dísznövények, valamint egy kerti tó található, a hátsó udvarban pedig jó állapotú ólak biztosítanak lehetőséget gazdálkodásra, állattartásra. Az ingatlan csendes kertvárosias környezetben található. A szomszédok köztiszteletben álló személyek rendőrök, képviselők. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK+, és támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, nézzük meg együtt akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gombkötőné Turi Zsuzsanna OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 802 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gombkötőné Turi Zsuzsanna OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 802 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY