Eladó ház Törökszentmiklós 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Törökszentmiklós 100 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8242213
Feltöltve: 2 napja

Törökszentmiklós eladó családi ház 2+2 fél szobás: 16 millió Ft

16 millió Ft
160 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1359 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 627 Ft
Második évtől
66 381 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun Szolnok vármegye, Törökszentmiklós Szakállas telepen eladó egy 1359 nm-es telken álló, vegyes falazatú családi ház, amely 2020-23. között teljes körű felújításon esett át. A főépület nettó 100 nm alapterületű + 26 nm fedett terasszal rendelkezik. Melléképületek: kazánház, nyári konyha, 2 állásos 45 nm-es garázs, 15 nm-es fatároló. Műszaki jellemzők: - épült: 1930-as években, tégla alapon vályog falazattal; - a fűtést fatüzelésű kazán biztosítja, lapradiátor hőleadókkal; - 2020. évi korszerűsítések: víz- és szennyvízhálózat korszerűsítése, fürdőszoba és wc felújítása, bojlercsere; - 2022. évi felújítások: villanyvezeték csere, 1*32 amperre bővítés, aljzatbetonozás, konyha kialakítása, 5 cm szigetelés, 3 rétegű nyílászárók beépítése, gipszkarton mennyezet kialakítása 2 szobában, konyhában, födémszigetelés, tetőcsere (főépületen Terrán Synus cserép), födémszigetelés; - 2023. évi felújítások: kazánház, tároló, terasz aljzatbetonozás, hideg burkolás, nyílászárócsere, tetőszerkezet cseréje (héjazat csere nem történt), burkolás, 45 nm-es 2 állásos garázs + 15 nm-es fatároló építése (könnyűszerkezetes épület), kamerarendszer kiépítése. Az udvaron 300 nm-es konyhakert került kialakításra, ezen kívül több gyümölcsfa, szőlő van telepítve, a vizet pedig hidroforral ellátott, fúrott kút biztosítja. Lokáció: Csendes, zöld környezetben helyezkedik el a ház, a Holt-Tisza 600 méterre van, az élő Tisza 7 km-re van. A vízparton stéghely vásárolható. A környezet és az ingatlan alkalmas a teljes kikapcsolódásra, az otthoni, családi gazdálkodásra vagy helyi vállalkozás indítására. A városrész Törökszentmiklóshoz tartozik közigazgatásilag (12 km), a legközelebbi település Fegyvernek (7 km). Posta, óvoda, iskola, orvosi ellátás, gyógyszertár, boltok ezeken a településeken találhatók. Távolsági buszmegálló 5 perc sétára van a háztól. Elsősorban azoknak a családoknak ajánlom az ingatlant, akik zöld környezetben szeretnének élni, szeretik a természetes vizek által nyújtott szabadidős programokat, vagy önállóan szeretnének gazdálkodni. Az alsóépületek átalakításával kisebb garzonlakás vagy iroda, gazdasági helyiség is kialakítható. A telek beépíthetősége tovább növelhető. Az ingatlan vásárlásához bizonyos feltételekkel falusi CSOK igényelhető! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1930
Terasz:
26 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornaösszkomfortosgarázskertmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 551 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 551 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY