Eladó ház Törökszentmiklós 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Törökszentmiklós 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8195470
Referenciaszám: M284759
Frissítve: 20 napja

Törökszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
345 455 Ft/m²
110 m²
Alapterület
691 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 239 Ft
Második évtől
157 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye. Eladásra kínálok Törökszentmiklóson egy 110 nm-es összkomfortos, 3 szobás, kertes családi házat. Beépíthető a tetőtér, ahol külön bejáratú lakrész is kialakítható. Az ingatlan egy 691 nm-és telken épült fel. Az ingatlan szilikát falazatú 10 cm szigeteléssel ellátva. Az ingatlan fűtését gáz és egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A házban van két beépített terasz redőnnyökkel ellátva. Az udvaron található egy nagyjából 20 nm-es faszerkezetű tárolóhelység is. Hatalmas zöld udvar szép nagy fákkal körülvéve. Törökszentmiklós Szolnoktól 20 kilométerre keletre fekszik, a Nagykunság szélén. Északról természetes határként a Tisza, valamint annak fegyverneki holtága határolja. A város területén kelet-nyugati irányban végighalad a 4-es főút és az M4-es autópályán Budapest 1 óra alatt elérhető. Vasúton a város a MÁV 100-as számú Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalán érhető el. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, Csok és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baráth János Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 208 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baráth János Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 208 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY