Eladó ház Törökbálint 168 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Törökbálint 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8211418
Referenciaszám: H489432
Feltöltve: 1 hónapja

Törökbálint eladó családi ház 7 szobás: 197 millió Ft

197 millió Ft
1 172 619 Ft/m²
168 m²
Alapterület
350 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 623 342 Ft
Második évtől
817 313 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Törökbálinton egy két szintes családi ház csendes kertvárosi részen Törökbálint a Budai agglomeráció egyik legkedveltebb települése, egy gyönyörű sváb település rengeteg helyi történettel, emlékművekkel, színházzal, rendezvényekkel, sportközponttal, uszodával, számos iskolával és óvodával. INGATLAN LEÍRÁSA A telken található egy két szintes nettó 144 nm-es családi ház, ami jelenleg két lakásra van osztva, (de könnyedén összenyitható) illetve egy külön álló nettó 21 nm-es kis ház. A három lakóegység összesen nettó 168 nm (bruttó 230 nm) lakóterületű, mind a három lakás az utcáról külön kapun keresztül közelíthető meg. A földszinti lakás: Nettó 57 nm lakóterületű lakás, 15 nm terasszal. Elrendezése: nagyméretű nappali, konyha sarokkal , 2 kis méretű szoba , zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. Az emeleti lakás: Ehhez a lakáshoz tartozik egy gépkocsi beálló, saját kert rész és terasz. A kertből egy kis téli kerten keresztül jutunk el az előszobába, a földszinti részen található még egy tároló. Az emelet elrendezése: nappali - konyha - étkező , 3 szoba, fürdőszoba zuhanyzóval és káddal + wc-vel , külön wc. Külön kis ház: Nettó 21 nm, nappali - konyha, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel + galléria, kis terasszal. A ház 1996-ban nyerte el jelenlegi formáját, amikor egy teljes felújításon esett át, amelynek során kibővítették a földszinti részt és egy plusz emeletet építettek rá. Az épületben sok éven át étterem és különböző üzlethelyiségek működtek. 2018-ban teljes belső átalakítást végeztek, amelynek eredményeként három lakást alakítottak ki. Két éve a külső homlokzatot újra szigetelték és vakolták. TÖRÖKBÁLINT Ma Törökbálint olyan város, amely egyrészről megtartotta falusias jellegét, másrészről pedig lakosságának kvalifikáltsága, az itt élő emberek "Bálintszeretete", a különböző közösségek alkotóereje, az itt működő vállalkozások sikere méltó helyet vívott ki magának Magyarországon, Budapest szomszédságában. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: boltok, gyógyszertár, óvoda, iskola, posta, cukrászda, buszmegálló 5 percen belül elérhető akár gyalogosan is. A közlekedés kiváló, autóval néhány perc alatt elérhető az M0, M1 és M7 autópálya, illetve tömegközlekedéssel is 20 perc alatt elérhető a Kelenföldi pályaudvar. Kiváló elhelyezkedése és zöldövezeti környezete miatt, meglátja és rögtön beleszeret. Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés, várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh György Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh György Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY