Eladó ház Tolna 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tolna 90 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8291358
Referenciaszám: HZ028211
Feltöltve: ma

Tolna eladó családi ház 3 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
365 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
662 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 101 Ft
Második évtől
136 495 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy természetközeli házat keres Tolnán? Ne keresgéljen tovább!Eladásra kínálok egy téglaépítésű ingatlant, mely a Holt-Duna szomszédságában található. Ezt az ingatlant ajánlom mindazoknak akik egy nyugodt, természetközeli környezetre vágynak ,de nem akarnak lemondani a város által kínált kényelmi szolgáltatásokról sem.  A közelben lévő Holt-Duna szabadidőpark számos szabadidős tevékenység lehetőségét kínálja a család minden tagja számára, például piknikezés, horgászat vagy csak egy séta a festői környezetben.A telek: 662 m², az ingatlan 90 m². Jelenleg a következő helyiségekből áll: előszoba, 3 szoba, fürdő, kamra, konyha.Az ingatlan fűtéséről egy új kondenzációs Baxi kazán gondoskodik, a szobákban a meleget pedig új lapradiátorok biztosítják. A melegvíz ellátásról egy szintén új Aquastic villanybojler  gondoskodik.A ház tetőszerkezete jó állapotú, 10 éve Bramac alpesi cserepet kapott.Az ingatlan nyílászárói régi fa nyílászárók, padlózata a  szobákban  is szintén fából készült.A villanyvezetékek felújítása új tulajdonosára vár.Az otthon nem csupán a benti kényelmet szolgálja, hanem a kert is egy lelki békét nyújt, a sok zöld növény és gyümölcsfák által. A gyümölcsfák tavasszal virágba borulnak, nyáron pedig bőséges terméssel ajándékozzák meg tulajdonosát.Birsalma, alma, körte, füge termését élvezhetjük.Az udvarban található egy garázs, mely egy autó kényelmes  parkolását teszi lehetővé.A garázson túl a melléképületek sokoldalú felhasználási lehetőséget kínálnak, legyen szó hobbitevékenységről, tárolásról vagy akár állattartásról.Az ingatlan büszkélkedhet egy pincével is, amely ideális tárolóhelyiség is, de akár egy kis borospince kialakításra is alkalmas lehet.Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, egy  nagyon jó alapokkal rendelkező ingatlan mely egy felújítás után igazi álomotthonná válhat.Vegye fel velem a kapcsolatot még ma és tegyen egy lépést afelé hogy az álmai otthona valósággá váljon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY