Eladó ház Tököl 135 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tököl 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8069091
Referenciaszám: HZ054860-4580966
Frissítve: ma

Tököl eladó családi ház 4 szobás: 117 millió Ft

117 millió Ft
866 667 Ft/m²
135 m²
Alapterület
720 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 370 208 Ft
Második évtől
485 409 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tököl városközpontja közelében, új építésű, önálló családi ház, szép nagy telekkel eladó.Az ingatlan gondosan átgondolt tervezéssel, a jelenlegi igényeknek megfelelően, magas minőségben készült.Elosztása is az igényességet mutatja: napfényes, amerikai konyhás étkezővel, igényes térelválasztással megoldott nappali, melyből a teraszra közvetlen kijárat van.. A 3 szép szoba, és a gardróbok rendkívül igényesen kialakítottak, praktikusak. A gyönyörű, nagyon nagy fürdőszoba, melyben elválasztva kialakított zuhany és külön - szintén elválasztott - WC is megtalálható.A másik fürdőszoba szintén igényes , zuhanyzóval és WC-vel rendelkezik. A kamra és háztartási helység még komfortosabbá teszi az életet.Az ingatlan alapterülete: 128 nm, melyet még megnövel a bejáratnál és a nappalinál lévő terasz, melyek területe: 16 nm.A telek nagysága: 720 nm.Fűtésről cirkó gáz gondoskodik. Kiegészítő fűtésként, padlófűtés a nappaliban és a fürdőszobában.A külső nyílászárók 3 rétegű hő- és hangszigetelt, bukó-nyíló műanyag nyílászárók fehér színben kerültek kivitelezésre, szúnyoghálóval ellátottak. A teraszajtó és hálószoba elektromos-, a többi nyílászáró manuális redőnnyel felszerelt.A bejárati ajtó hangszigetelt, biztonsági műanyag ajtó. Fűtés- és használati meleg víz ellátás korszerű, kombi gázcirkóval történik, hőleadás fehér lapradiátorokon keresztül. A fürdőszobában törölköző szárítós radiátor. (H tarifával is rendelkezik, a rezsi összege a kvóta elszámolásba belefér.)A födém 40 cm szigetelést, a homlokzat 20 cm szigeteléssel épült. Az ingatlan körbekerítése az árban benne van.Család- és gyerekbarát környék, fiatalos lakókörnyezet jellemzi. Városközpontból való megközelítése több irányból is megoldható. Tömegközlekedési lehetőségek, iskola, óvoda, sportcsarnok - gyalogosan - 8 percre vannak az ingatlantól. Az utca és a környék - tele új építésű házakkal -, nagyon tetszetős.Igény esetén a bútorok is megvásárolhatók.Ingyenes, bankfüggetlen hitel ügyintézésben is állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Raffay Réka Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Raffay Réka Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY