Eladó ház Tököl 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tököl 86 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7362682
Referenciaszám: 2870_1392
Frissítve: 16 napja

Tököl eladó családi ház 3 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
929 070 Ft/m²
86 m²
Alapterület
1025 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tököli Parkerdőn remek elosztású világos 86 nm-es otthon 79,9 M-ért eladó Tökölön hőszivattyús energiatakarékos 86 nm-es otthon eladó! Olyan otthonra vágyik ahol nem kell rettegnie a fűtés- és villany számláktól? Megtalálta! Energiatakarékos otthonainkat azoknak szánjuk, akik nem szeretnének a tél csapdájába esni! Felelős gondolkodással megoldhatja azt a problémát amelytől most a legtöbben rettegnek! Dőljön hátra és bízza ránk magát, s legyen rá büszke, hogy Ön is a Dream-Home-ot választotta, s ezzel megoldotta a családi rezsi problémát! Remek elosztás, modern terek, ez az amire a legnagyobb hangsúlyt helyeztük amikor megálmodtuk a “Dream-Home Modern ” energiatakarékos, a 2024-es energetikai szabványoknak megfelelő hőszivattyúval ellátott otthont terveztük. Egy igazán világos otthon, melybe az ember alig várja hogy hazatérjen! A házban 2 hálószoba található, mely a bejárat mellett kapott helyet, teljesen elszeparálva a nappalitól, meghagyva a tulajdonosok intimitását. A nappaliból egy nagy, 20 nm-es terasz nyílik ahol hazatérve kellemesen relaxálhat a ház tulajdonosa, a teraszról ugyanis csodás magas fák látványában gyönyörködhet, reggelente pedig madárcsicsergés kíséretében kortyolgathatja a kávét/teát. A házat ajánljuk első lakás vásárlóknak, idősebbeknek, vagy 1-2 gyermekkel rendelkező családoknak, illetve pároknak vagy egyedülállóknak! KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ! Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a hőszivattyút mely a 2024-es energetikai szabványnak megfelel, illetve tartalmazza a telek árát is! Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát! Használja ki Ön is a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre! Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK Plusz-t vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk! Ház mérete: 86 nm + 20 nm fedetlen terasz Szobák száma: Nappali + 2 háló Telek: 1025 nm Lévay-Bordi Regina projekt manager (KMUC1063)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakertkertkapcsolatosteraszbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lévay-Bordi Regina Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lévay-Bordi Regina Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY