Eladó ház Tököl, Papkert 121 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tököl, Papkert 121 nm
Hirdetéskód: 8243570
Feltöltve: 1 napja

Tököl eladó családi ház 5+2 fél szobás: 71,9 millió Ft

71,9 millió Ft
594 215 Ft/m²
121 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 227 504 Ft
Második évtől
298 298 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PÁRATLAN lehetőségek tárháza TÖKÖLÖN, ebben a 3 lakásos ISTÁLLÓVAL (1-2 ló tartására alkalmas) ipari árammal rendelkező összközműves, belterületi lakóingatlanban, melyben megtalálható: FŐÉPÜLET (74 m2) nappali + 2 hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc-vel LAKÁS I. ( 22,3 m2) nappali + hálófülke, konyha, zuhanyzós fürdőszoba LAKÁS II. (24,9) nappali + hálószoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba NYÁRIKONYHA füstölővel PINCE ISTÁLLÓ színnel TERMÉNY tároló ÁSOTT kút FÚRT kút 1200 m2-es telken várja új tulajdonosát ez a romantikus, összesen 121 m2 lakóterű, autentikus falusi hangulatú tornácos parasztház Bp.-től félórányi autóútra. A karbantartott jó állapotú száraz vályogtéglából épült főépület cserépfedéssel, fa nyílászárókkal és újra rakott kéményekkel, cirkóval és CSERÉPKÁLYHÁVAL és tetőszigeteléssel rendelkezik. Villanybojler is felszerelésre került a fürdőben, opcionális használatra. A téglából épült kétlakásos szigetelt melléképület mindkettő lakása nemrégiben esett át felújításon, saját cirkóval rendelkezik és kiválóan alkalmas vállalkozásra, kiadásra! Kedvező rezsivel (fűtés átalány 24e Ft.) rendelkezik, a mérőórák külön lettek választva, amik garantálják a költséghatékony üzemeltetést. A többletkedvezmény érvényesítve lett a teljes ingatlanra. Aszfaltozott csendes mellékutcában, iskola, óvoda, bolt a közelben, busz 3 perc, a HÉV 10 perc séta távolságban. Várom szeretettel megkeresését! Fábián Katalin 06209151004 Keressen nyugodtan este és hétvégén is, ha nem tudom felvenni, visszahívom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramduplakomfortoskertkamrapincemelléképületkábeltévéinternet

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Katalin Fábián
+36 20 209 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Katalin Fábián
+36 20 209 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY