Eladó ház Tokod 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tokod 62 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250728
Referenciaszám: 0967
Frissítve: ma

Tokod eladó családi ház 3 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
725 806 Ft/m²
62 m²
Alapterület
897 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tokod központi,de ugyanakkor csendes helyén eladó egy 62 nm-s,tégla építésű,belül teljesen felújított családi ház. A ház 897 nm-s telken fekszik,a telken telepítve lett nagyon sok és többféle gyümölcsfa,mogyoróbokor,ami így teljes mértékben biztosítja az éves vitaminszükségleteta lakók részére,illetve van még lehetőség veteményezésre is,mivel bőven van hely hozzá. Az udvaron ólak,tárolók vannak,az épület szintje alatt van szuterén és mosókonyha,pince. Az ingatlanban három szoba van,két szobának van külön és közös ajtaja is,a fűtés kondezációs gázkazánnal,központi fűtéssel,valamint kandallóval történik,a fürdő és a wc külön helységben van. A házban víz,villanyvezeték,gázvezeték cseréje megtörtént,van éjszakai és nappali áram, a villanyóra 2x32 A-os. A nyílászárók újak,az ablakokból gyönyörű panoráma tárul elénk,jó időben lehet látni a Szlovákia hegyeit is. A ház tetőszerkezete is felújított,gipszkarton,hőtükrös fólia és közetgyapot szigeteléssel van ellátva. Ami munka van az ingatlanon,a ház külső szigetelése és a bepucolás,szinezés. Az ingatlanhoz közel van focipálya,játszótér,buszmegálló. A település vezetése fiatalos,ezáltal sok helyi rendezvény van,ami össze kovácsolja a lakosságot. Itt megy a környező hegyekben a Kék Túra útvonala,évente megrendezésre kerül a Kockahegyi Piknik,Borversenyek vannak,Pincevölgyi rendezvények,illetve a peca szerelmeseinek,bő hozamú horgásztó van. A település közlekedés szempontjából is jó helyen van,közel van Esztergom és Tatabányasincs nagy távolságra. Ez a város egy igazán összetartó,emberközpontú település,kellemes itt az élet,jó érzés itt lakni,jöjjön el személyesen,tekintse meg ön is,hívjon bizalommal. Kun Judit 06204400145 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY