Eladó ház Tiszavárkony 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszavárkony 76 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8213535
Feltöltve: 1 hónapja

Tiszavárkony eladó családi ház 2 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
459 211 Ft/m²
76 m²
Alapterület
1258 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 430 Ft
Második évtől
144 793 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Tiszavárkony egyik csendes utcájában, egy 76 m2 alapterületű, 2 szobás, vályog falazatú, jó állapotú családi házat. BEFEKTETŐK részére is ajánlom az ingatlant, hiszen azonnal kiadható albérletbe! Fiatalok számára is tökéletes választás lehet, de hétvégi háznak is alkamas! A családi ház jellemzői: - vályog falazatú az ingatlan, amely tégla alapra épült, vízzáró szigeteléssel ellátva az 1970-es években - a telek területe 1258 m2, körbekerített, fúrt kúttal ellátott - a tető felújítása 2006-ban megtörtént (új gerendák), fedése cserép (a jó állapotú, eredeti cserepek kerültek vissza) - a lakóházban található 2 nagy méretű szoba, étkező, konyha, fürdőszoba, előszoba - fedett, téliesíthető (fűthető), 12 m2-es hangulatos terasz található a bejátar előtt - a nyílászárók fából készültek, hang- és hőszigeteltek - a fűtésről kombi gázkazán gondoskodik, radiátoros központi fűtéssel, az étkezőben padlófűtéssel - az étkezőben egy hűtő klíma is helyet kapott - a villany- és vízvezeték rendszer 2013-ban lett felújítva (réz vezeték, KPE cső) - összközműves, összkomfortos a családi ház - minden helyiség aljzatbetonnal ellátott, a szobák és étkező jó minőségű laminált parketta borítást kaptak, a többi helyiség hidegburkolatos - a konyha burkolt, csempézett, a konyhabútor és a beépített gépek (mosógép, mosogatógép, tűzhely) a vételár részét képezik - a fürdőszoba felújított állapotú, burkolt, csempézett, káddal ellátott (a fürdőszoba szekrény a vételár részét képezi) - a vételár részét képezi továbbá a nappali bútor, a kanapé, az étkező asztal székekkel, a tálaló - az előszobában számos beépített szekrény található - az ingatlan jó állapotú és tehermentes - a kertben nyársaló, grillező is helyet kapott - 6 m2-es kerti tároló, valamint 34 m2-es melléképület található az udvaron - a 30 m2-es fedett kocsibeálló térkövezett, 2 személygépkocsi parkolására alkalmas - az ingatlan sarki telken található, két bejárattal rendelkezik - csendes utca, jó szomszédok - a Tisza, a homokos szabadstrand pár perces sétával elérhető. Irányár: 34.900.000,- Ft Jöjjön el, nézze meg, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
I
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertkertkapcsolatoscsendesmelléképületklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bognárné Menyhárt Tünde Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bognárné Menyhárt Tünde Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY