Eladó ház Tiszasziget 137 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszasziget 137 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7987140
Referenciaszám: HZ093034
Frissítve: 21 napja

Tiszasziget eladó családi ház 6 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
305 839 Ft/m²
137 m²
Alapterület
687 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 579 Ft
Második évtől
173 835 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan teljes mértékben megfelel a Falusi CSOK igénybevételére vonatkozó feltételeknek!Tiszaszigeten  5 szobás+nappalis családi ház, 687nm telekkel eladó!Az ingatlan Tiszaszigeten található, és ideális választás lehet azok számára, akik szeretik a nyugalmat és a csendet. A családi ház összesen 5 szobával és nappalival rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a család számára. A telken 687 négyzetméteres terület áll rendelkezésre, így elegendő kertészkedésre vagy kikapcsolódásra.Az épület masszív tégla építésű, ami biztosítja a tartósságot és a stabilitást. Bár az ingatlan 1980-ban épült, folyamatosan karbantartották és korszerűsítették. A fűtés vegyes kazánnal és központi fűtéssel, valamint gázkazánnal van megoldva, így a lakók kényelmét és melegségét biztosítja a hidegebb hónapokban is.Az udvarban található egy különálló kazánház(15,16nm), garázs(26,82nm) és fatároló(13,16nm), ami további tárolási lehetőséget biztosít az ingatlanban élők számára. Emellett egy kényelmes terasz(15,96nm) is rendelkezésre áll, ahol a lakók kikapcsolódhatnak és élvezhetik a szabad levegőt.Bár jelenleg nincs klíma felszerelve a házban, a tárolóban található egy használt hűtő-fűtő klíma, amit az új tulajdonos könnyedén fel tud szerelni, így még kényelmesebbé teheti az otthont a melegebb időszakokban.Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet ezzel az ingatlannal kapcsolatban, kérem keressen bátran, és szívesen segítek további információkkal vagy megtekintési lehetőséggel kapcsolatban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boldizsár Blanka Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 214 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boldizsár Blanka Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 214 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY