Eladó ház Tiszaszentimre 66 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszaszentimre 66 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8119799
Referenciaszám: M279319
Frissítve: 20 napja

Tiszaszentimre eladó családi ház 2 szobás: 14,99 millió Ft

14,99 millió Ft
225 076 Ft/m²
66 m²
Alapterület
1098 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 431 Ft
Második évtől
62 190 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Tiszaszentimrén, egy az 1900-as évek elején épült, klasszikus vályogház. A ház 2022- be teljes körű felújításon esett át, mely érintette a közműveket, a burkolatokat, a falakat és a nyílászárókat. A telek mérete 1098 m2, amelyen a 66,6 négyzetméteres lakóházon kívül még számos melléképület található, melyek akár állattartást is lehetővé tesznek. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, a nagyobbik szobában egy szépen felújított kemence is található, mely az előtérből fűthető. A kisebbik szobában pedig egy gyönyörű cserépkályha segít még otthonosabbá tenni a hideg téli napokat. A meleg vízről egy villanybojler gondoskodik. Az ingatlan bútorozatlanul, de azonnal költözhető állapotban kerül átadásra új tulajdonosának. Tiszaszentimre egy kedves kis település, 2000 fő alatti lakosságszámmal. A településen minden alapvető közszolgáltatás megtalálható. A Település fő vonzereje a Tisza-tó közelsége és a kiváló közbiztonsága. Az ingatlan tulajdoni lapja per és tehermentes. A ház lakhatásra és nyaralónak is kiváló választás. Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
I
villanygázvízcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztián Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 618 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztián Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 618 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY