Eladó ház Tiszasas 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszasas 92 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8219500
Referenciaszám: M286530
Frissítve: 13 napja

Tiszasas eladó családi ház 2+2 fél szobás: 13,3 millió Ft

13,3 millió Ft
144 566 Ft/m²
92 m²
Alapterület
1382 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 084 Ft
Második évtől
55 179 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tiszasas község főutcáján eladásra kinálunk egy FALUSI CSOK igénybevételére is alkalmas 92 nm hasznos alapterületű felújítás alatt álló családi házat. A felújítás során a nyílászárókat műanyagra cserélték, a villanyvezetéket újra húzták, új szobákat alakítottak ki melyeket újra betonoztak. Az átalakítás során egy közlekedő kialakításával 3 különálló szobát alakítottak ki. A konyha és a nappali is egybenyításra került így egy amerikai konyhás nappali került a tervek szerint kialakításra. A fürdő és wc is rá lett kötve a vezetékes vízhálózatra melynek csővezése és a TELJES INGATLAN felújítás befejezése az új tulajdonosra vár. Az otthon melegéről a melléképületben kialakított vegyestüzelésű kazán gondoskodott, de az udvarra a gázcsonk is bevezetésre került így akár egy modern gáz-cirkos központi fűtés is az új központi fűtés része lehet. A vegyes falazatú ingatlan masszív alapokon áll mert a ház alatt egy kb. 40nm-es téglával kirakott boltíves pince húzodik. A község mindössze 40 perc autó útra található Kecskeméttől ahonnan számos cég indít munkásbusz járatot mely megkönnyíti a munkába járást. Használja ki akár a 3 gyermekeseknek járó FALUSI CSOK igénybevételét mellyel befejezheti az ingatlan felújítását. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához CSOK +hitelt, babaváró kölcsönt, piaci kamatozású hitelt kínálunk, mely ügyintézésében is keressen bizalommal. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküligarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bosznainé Hajdú Katalin Éva Kecskemét Nagykőrösi utca 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bosznainé Hajdú Katalin Éva Kecskemét Nagykőrösi utca 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY