Eladó ház Tiszasas 131 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszasas 131 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8209354
Referenciaszám: M285714
Frissítve: 20 napja

Tiszasas eladó családi ház 3 szobás: 25,5 millió Ft

25,5 millió Ft
193 917 Ft/m²
131 m²
Alapterület
534 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 686 Ft
Második évtől
105 794 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában! Eladó családi ház Jász-Nagykun-Szolnok megyében, azon belül Tiszasas központjában. Az épület 131,5 nm alapterületű, beton alappal és vegyes falazattal. Telek területe 534 nm. Ingatlanban található : 3 szoba , nappali, fürdőszoba, konyha, gardrób, dolgozószoba, egy 17,5 nm terasz és egy gépház, az udvaron pedig gondozott növényzet. Az ingatlan teljes felújításon esett át, ebbe beletartozik a tároló és a a garázs tetőszerkezete is. Minőségi alapanyagok lettek beépítve, a víz és villanyvezetékeket és a nyílászárókat is kicserélték. A fűtés korszerűsítése is megtörtént. Egy két apróság maradt csak el, ezek befejezése igény szerint már az új tulajdonos feladata lesz. A tető és külső vakolat jó állapotú, nem kell rá költeni. Az ingatlan kulcsrakész állapotban van, rövid idő alatt birtokba vehető. Tiszasas nyugodt kistelepülés 1000 fős lakossággal. Iskola és óvoda van, folyamatosan fejlődik. A falutól csupán néhány kilométerre kanyargó festői szépségű Tisza folyó és ártere a Közép-Tiszai Tájvédelmi Körzet része és igen kedvelt horgászhely, sőt az egyedül álló fövenyes szabad strandja révén egyre kedveltebb fürdőhely is. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Roland Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Roland Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY