Eladó ház Tiszaörs 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszaörs 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8151452
Referenciaszám: M280249-4673781
Frissítve: 3 napja

Tiszaörs eladó családi ház 1+1 fél szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
119 718 Ft/m²
71 m²
Alapterület
688 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 895 Ft
Második évtől
35 265 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Tiszaörsön egy otthonos parasztházat. A ház hasznos alapterülete 71,6 m2, mely egy 688 m2-es telken terül el. A ház vályogból készült, cserépfedéssel. Az első és a középső szobát laminált parketta burkolja, míg a többi szobában járólap burkolat található. A ház melegéről jelenleg konvektoros fűtés gondoskodik. A fürdőszoba és a wc egy helységben van, a meleg vízről villany bojler gondoskodik. A bejárati ajtó műanyagra lett cserélve, a többi nyílászáró hagyományos fa. A ház folytatásaként van még több tároló helység, különböző méretű ólak. A ház bútorozva és bútor nélkül is eladó, de ez külön megállapodás részét képezi. Az ingatlan tulajdoni lapja per- és tehermentes. A ház lakhatásra és nyaralónak is kiváló választás, 5 perces sétával minden szolgáltatás elérhető a település központjában, buszmegálló, posta, üzletek, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, fogorvos, óvoda, művelődési ház. A település 12 km-re délre található Tiszafüredtől, a Tisza-tó fővárosától, 85 km-re Debrecentől. A falutól 7 km-re taklálható a Tiszaörsi gyógyfürdő. A 34-s főút szeli át a települést, így a buszközlekedés is megfelelő minden irányban. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére a 06302664915 telefonszámon. A vásárlás finanszírozásához, ne hagyja ki a Babaváró kölcsön, a CSOK Plusz illetve Falusi CSOK lehetőségét! Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY