Eladó ház Tiszafüred 87 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszafüred 87 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8256675
Referenciaszám: H490229
Frissítve: 1 napja

Tiszafüred eladó családi ház 3 szobás: 50 millió Ft

50 millió Ft
574 713 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1031 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 158 209 Ft
Második évtől
207 440 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Tisza időtlen szépsége évszázadok során sem vesztett vonzerejéből. Egy igazi befektetői ékszer várja Önt Tiszafüreden! - 300 méterre a gáttól- kapuban állva, látni a hajókat! - frissen felújított, 3 szobás, fürdőszobás csodálatos ház, tetőtérbeépítéssel + 50nm nagy terasszal, nyári konyhával + kinti fürdőszoba WC-vel ... - ingatlan állapota kiváló, az elektromos fűtési rendszer ADAX elektromos fűtési rendszer biztosítja a kellemes hőmérsékletet az egész évben - ház tágas, rendezett, gondozott nagy kerttel további bővítési lehetőséget kínál az új tulajdonos részére, saját igényeinek megfelelően - ingatlan felkapott környéken található, így az értékállóság garantált - környék előnyei között szerepel a könnyű megközelíthetőség - ingatlan környezete biztonságos és csendes, így ideális választás azoknak, akik szeretnének távol maradni a város zajától és nyüzsgésétől Ha szereti a jó levegőt és a Tisza -tó adta kikapcsolódás lehetőségét akkor itt a lehetőség! Szívből ajánlom beruházni és nyaralni valóknak egyaránt. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot! Hitelre van szüksége? Az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel állunk rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégámtól!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1965
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaszás Enikő Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaszás Enikő Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY