Eladó ház Tiszafüred 191 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszafüred 191 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8252109
Referenciaszám: H491525
Feltöltve: 1 napja

Tiszafüred eladó családi ház 4 szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
408 377 Ft/m²
191 m²
Alapterület
443 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 806 Ft
Második évtől
323 606 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Képzeld el, hogy egy olyan otthonra találsz, ami nemcsak kényelmet, hanem egy igazán élhető környezetet is biztosít számodra. Ez a Tiszafüreden található, használt ház éppen ezt kínálja. A 191 négyzetméteres alapterületű ingatlan egy 443 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely ideális választás lehet középkorúak számára, akik szeretnék élvezni a nyugalmat és a csendet, miközben minden fontos szolgáltatás karnyújtásnyira van. A házban négy tágas szoba található, így bőven van hely a családnak vagy akár vendégek fogadására is. Két fürdőszoba áll rendelkezésedre, ami különösen praktikus, ha több generáció él együtt. A ház jó állapotban van, és a fűtés gáz cirkó rendszerrel biztosítja a kellemes hőmérsékletet télen is. A tágas nappali a családi összejövetelek tökéletes helyszíne lehet, ahol a beépített bútorok és szekrények eleganciát és rendezettséget kölcsönöznek az otthonodnak. Az ingatlan motoros redőnyökkel van felszerelve, így a kényelmedet szolgálja, és a biztonsági ajtó, valamint a riasztórendszer garantálja a nyugodt mindennapokat. A környék ellátottsága kiváló, hiszen minden szükséges bolt, iskola és orvosi rendelő a közelben található. A kitűnő közlekedés lehetővé teszi, hogy gyorsan elérd a város fontosabb pontjait, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységekről. A csendes, felkapott környék tökéletes helyszín lehet azok számára, akik a természet közelségét és a városi élet előnyeit keresik. A telek bővítési lehetőséget is kínál, így ha nagyobb térre vágysz, ezt a lehetőséget is kihasználhatod. Az ingatlan kisállattal költözhető, így nem kell lemondanod kedvencedről, ha új otthonra vágyakozol. A kandalló pedig nemcsak hangulatos, hanem kellemes meleget is biztosít a téli hónapokban. Ez a tehermentes ingatlan egy igazán különleges lehetőség, amely nemcsak egy otthon, hanem egy befektetés is lehet a jövődre nézve. Ha úgy érzed, hogy ez az ingatlan felkeltette az érdeklődésedet, vagy kérdéseid lennének, bátran keress meg. Bizalommal várom a megkeresésedet, hogy együtt találjuk meg a számodra legmegfelelőbb otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY