Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8243232
Referenciaszám: H491283
Feltöltve: 1 napja

Tiszafüred eladó családi ház 3 szobás: 166 millió Ft

166 millió Ft
1 908 046 Ft/m²
87 m²
Alapterület
300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 525 253 Ft
Második évtől
688 700 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Ha egy exkluzív, világos és prémium kivitelezésű ingatlant keresel, akkor ne keress tovább! Tiszafüreden, a Tisza folyó partján található ingatlanunk minden igényt kielégít. Az 87 nm alapterületű házunk 3 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy tágas nappalival és egy amerikai konyhával. A terasz mérete 13.2 nm, ahonnan csodálatos folyóra néző kilátásban gyönyörködhetsz a nap vagy évszak Neked tetsző időszakában . Az ingatlan állapota kiváló, a fűtés elektromos (cirkó), és a hűtésről klíma gondoskodik. Az ingatlan tehermentes, és biztonsági ajtóval van felszerelve, risztóval és kamerarendszerrel. Az ingatlanban beépített bútorok és szekrények találhatóak, valamint integrált szúnyogháló és motoros redőnyök is rendelkezésedre állnak. Az ingatlan azonban nem csak a belső adottságai miatt lenyűgöző, hanem a környék is rendkívül előnyös, ha valaki a közvetlen vízi élményt keresi. A környék biztonságos és csendes, így nyugodtan élvezheted a vidéki életet. Ha vízparti ingatlant keresel, akkor ne habozz tovább, az ingatlanunk egy csodálatos folyóparton található, így minden nap élvezheted a vízparti életet.! Az ingatlan ára kiváló, és az ár-érték arány is rendkívül előnyös. Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, akkor keress minket bizalommal. Ügyfélszolgálatunk minden kérdésedre szívesen válaszol. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és légy te az első, aki megvásárolja ezt a csodálatos ingatlant Tiszafüreden. Várjuk érdeklődésedet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2000
Terasz:
13,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY