Eladó ház Tiszaföldvár 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszaföldvár 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256612
Referenciaszám: M288862
Frissítve: ma

Tiszaföldvár eladó családi ház 3 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
180 328 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1019 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 612 Ft
Második évtől
91 273 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Tiszaföldvár központi részén eladó vált nagypolgári hangulatot árasztó, tágas terekkel rendelkező családi ház. Ez nem egy egyszerű vidéki ingatlan, hanem egy sajnos mára fényét vesztett, de kiemelkedő lehetőségeket magában rejtő, nagypolgári mini birtok, a maga 1019 négyzetméteres telkével és a nettó 122 négyzetméteres belterével, az átlag feletti 3.3 méteres belmagasságával, ami igazán nagy tér érzetet kelt. A telken belül szőlősor, diófa, körtefa, hatalmas olasznád és virágok, bokrok találhatók, amik némi rendezés után igazi természetközeli, nyugtató érzést hordoznak magukban. Egy kis melléképület ami vízellátás nélküli de szabadon alakítható esetleg alkotó műhelynek vagy vendégháznak is. Még van egy több mint 6 méter hosszú garázs is szerelőaknával amiben tárolásra is van elegendő hely. A ház egy majdnem 30 négyzetméteres pincével rendelkezik ami egy külső hátsó ajtón keresztül közelíthető meg a padlással egyetemben. A palatető teljes egészében colos deszkaborításon nyugszik, így ez a deszkaborítás plusz védelmet nyújt a tetőszerkezetet illetően. A házba lépve egy 20 négyzetméteres fényárban úszó előszobába érkezünk, tovább sétálva a konyhába lépünk, ami 17 négyzetméter innen nyílik a kettő kis tároló kamra. A szobák az utcafronton helyezkednek el. A középső szoba nappaliként funkcionálhat ami 27 négyzetméter és ebből nyílik két oldalra a 22-22 négyzetméteres két szoba. A bal oldaliból a fürdőszobába vezető ajtó található, ami egyébként az előszobából is megközelíthető, ezáltal körbejárható így adva szabad átjárást akár szülői akár gyermek szoba lenne belőle. A szobákban hajópadló van ami némi munkával a további száz évet szintén kiszolgálhat. Régi idők dicsfényét hordozza magában ez az ingatlan, amely igény szerinti felújítás után valakinek egy igazi kis privát birtokává válhat. Amennyiben felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a hét bármely napján. A vásárlás finanszírozásában az OTP CSOK PLUSSZ, vagy kedvező hitelkonstrukcióival áll rendelkezésére, használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Teljes körű jogi ügyintézés az adás vételnél. Amennyiben eladná ingatlanát vagy vásárolna, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1600
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nász István Mihály Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 477 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nász István Mihály Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 477 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY