Eladó ház Tiszaföldvár 166 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszaföldvár 166 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8219859
Referenciaszám: 44360
Frissítve: 1 napja

Tiszaföldvár eladó családi ház 4 szobás: 52,5 millió Ft

52,5 millió Ft
316 265 Ft/m²
166 m²
Alapterület
1227 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 166 119 Ft
Második évtől
217 812 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Szolnoki CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Tiszaföldváron többgenerációs ingatlanokat 2 külön épületben és 1 lakrészben. Az ingatlanokat csak együtt értékesítik a tulajdonosok. Értékegyeztetéssel lakásbeszámítás lehetséges. Elsősorban Szolnok belvárosában vagy ahhoz közeli 1+2 félszobás lakás preferált. Eddig kereste a lehetőséget arra, hogy családja minden tagjának olyan életteret tudjon biztosítani, ahol valamennyien zavartalanul tudnak együtt élni? Ez az ingatlan alkalmas 3 generációs számára is. Mind az ingatlanok, mind a két telekméret optimális a mindennapi élethez, a gazdálkodáshoz és a kikapcsolódáshoz is. Kérem nézze meg a hirdetést és jöjjön el személyesen is megtekinteni az ingatlanokat! A tetőteres családi ház és a hozzá tartozó önálló lakrész főbb jellemzői: - 1973 évben épült, 2011 évben történt a szintráépítés, - beton alap és lábazat, tégla falazat, hódfarkú cserépfedés, - 10  cm külső szigetelés, - földszint alapterülete 94 m2, a tetőtér alapterülete 72 m2, - földszinten: előtér, 30 m2 alapterületű konyha és étkező, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba és WC, lépcsőház - tetőrében: galéria, 2 szoba, fürdőszoba és WC, lépcsőház - fűtés gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott lapradiátoros hőleadással, a lakrészben konvektoros hőleadás, - tetőtérben Velux fa nyílászárók kerültek beépítésre, - a beépített bútorok az irányár részét képezik. Lakrész - nappali, háló, konyha, fürdőszoba és WC A külön helyrajzi számon nyilvántartott ingatlan főbb jellemzői: - vályog építés, - lakóház alapterülete 64 m2, - garázs alapterülete 30 m2, - előszoba, konyha, 1+2 félszoba, fürdőszoba és WC, - fűtés gázkazánnal biztosított, lapradiátoros hőleadással. Az ingatlan mindössze 5 percre található a Tiszaföldvári Gyógy- és Strandfürdő. "A Szolnoktól délre fekvő településen az 1960-as évek kőolaj- és földgázkutatásai során fedezték fel a 69 fokos termálvizet, amely azóta is számos egészségügyi probléma kezelésére alkalmas. A fürdő hat nyitott medencével, köztük élményekkel ellátott gyógymedencékkel, úszómedencével, gyermekpancsolóval, valamint panzióval és kempinggel várja a látogatókat egy csendes, természetközeli környezetben." Amennyiben a 155805839 azonosító számú eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádor Krisztina CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 315 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádor Krisztina CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 315 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY