Eladó ház Tiszaeszlár 104 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszaeszlár 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8253386
Referenciaszám: M279016-4648953
Frissítve: 1 napja

Tiszaeszlár eladó családi ház 2+2 fél szobás: 12,8 millió Ft

12,8 millió Ft
123 077 Ft/m²
104 m²
Alapterület
1097 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 501 Ft
Második évtől
53 105 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi Ház Eladó Tiszaeszláron - Csendes Környezetben, Közel a Faluközponthoz, KEDVEZŐ ÁRBAN! Egy igazi otthonra vágysz, ami nyugodt környezetben, mégis közel a faluközponthoz található? Akkor ne keress tovább! Eladóvá vált egy varázslatos, 104 négyzetméteres, 4 szobás családi ház, amely egy 1097 négyzetméteres telken helyezkedik el, Tiszaeszlár csendes utcájában. Az ingatlan vályog falazatú, tetőszerkezete cserépből készült, míg a nyílászárók modern műanyagból vannak. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, így akár az egész család kényelmét szolgálhatják. A ház felújítása már elkezdődött, így a legnagyobb rész már készen áll az új tulajdonos fogadására. Csak a konyha, fürdőszoba és néhány helyiség burkolatai várnak még befejezésre, hogy teljes pompájában ragyoghasson az otthon. Az udvarban található egy 18 négyzetméteres, szerelőaknás garázs, valamint melléképületek és gyümölcsfák, melyek még kellemesebbé teszik az otthon hangulatát. Az ingatlan fekvése kiváló lehetőséget kínál horgászoknak, hiszen a Tisza mindössze néhány kilométerre található. Ezen felül Tokaj is könnyen elérhető, mindössze 8 km-re a településtől. Az udvarról csodálatos kilátás nyílik a Tokaji hegyre, a történelmi borvidék egyik gyöngyszemére. Ha a vásárláshoz lakáshitelre, Falusi CSOK-ra, CSOK Pluszra, Babaváró támogatásra vagy bármilyen más hitelre lenne szükséged, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Vevőink számára szolgáltatásunk ingyenes. Ne maradj le erről az egyedülálló lehetőségről! Hívj most, és legyél te az első, aki ezt a varázslatos otthont magáénak tudhatja!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
B
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Jánosné OTPip - Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 510 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Jánosné OTPip - Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 510 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY