Eladó ház Tiszacsege 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszacsege 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8226104
Referenciaszám: M287063
Feltöltve: 17 napja

Tiszacsege eladó családi ház 3+1 fél szobás: 9,7 millió Ft

9,7 millió Ft
84 348 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1027 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 692 Ft
Második évtől
40 243 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdú-Bihar Vármegye,Tiszacsege egyik legcsendesebb aszfaltozott utcájában 1027m2-es telken (kis átalakítással CSOK -ra alkalmas) 1960-ban épült 115 m2-es alapterületű, beton alapon vályog falazatú családi ház gazdasági épületekkel eladó! -Az építmény porszáraz,se beázás,se foltosodás sehol! -A tetőszerkezet jó állapotú,cserép héjazatú. -Az otthon melegét cserépkályha,kemence és kályhák biztosítják. -Víz épületen belül,a konyhában,csatornarendszer az utcában. -A házban 2 különnyíló szoba,nappali,konyha,félszoba(padlásfeljáró),a mellette lévő épületben,ami hivatalosan is szerepel a térképen: szoba,nyári konyha,spájz,pince,és előtér-terasz.,melyek padlózatát metlaki és hajópadló borítja. -Az ingatlan vonulatában ólak,kifutók épültek,szerelőaknás garázs,melynek tetőszerkezete javítást igényel,plusz van még egy különálló 40 m2-es gazdasági tároló a kert hátsó részében. -Kerítések stabilak,utcafronton jó állapotú beton alapú fém kerítés és kapu védi a telket. A Halászcsárda és a Retro-komp 2,5 km-re várja vendégeit Tiszacsegén,és nem utolsó sorban kiváló gyógyfürdőjéről ékeskedik a kisváros. Közintézmények az ingatlantól néhány perces sétatávolságra vannak.Az utca csendes,kizárólag célforgalomként lehet közlekedni a jelzőtáblák szerint. Az ingatlan per és tehermentes,rövid határidővel birtokba vehető!Ennyi pénzért jobbat központi helyen nem találunk,az biztos! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. További kérdéseire készséggel válaszolok akár hétvégén is,bemutatásra is állok rendelkezésére! Köszönöm,hogy elolvasta a hirdetésemet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízfélkomfortosvilágosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Lajos Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 399 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Lajos Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 399 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY