Eladó ház Tiszabábolna 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tiszabábolna 73 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8298352
Referenciaszám: M290616
Feltöltve: ma

Tiszabábolna eladó családi ház 3 szobás: 17,5 millió Ft

17,5 millió Ft
237 772 Ft/m²
73 m²
Alapterület
590 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 373 Ft
Második évtől
72 604 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Komfortos, felújított parasztház Tiszabábolnán ELADÓ! Miért épp ezt a házat érdemes megvennie? Kikötők, étterem, csárda, büfék, szabadstrand apartmanok és az ezekhez kapcsolódó kényelmes pihenést biztosító szaunák, jakuzzik stb...mind mind megtalálhatóak a ház közelében. Pár perc sétával a buszmegálló a bolt vagy akár a szabadstrand is elérhető, kényelmesen aszfaltozott úton. A valamikori háromosztatú vályogház bővítésre került így három szoba, tágas előszoba fürdőszoba, kamra és étkező konyha is helyet kaphatott benne. A tető jó állapotú, az ingatlan folyamatosan karban tartott. A ház melegét gáz konvektoros fűtési rendszer biztosítja. Minden közmű bevezetésre került. A villamos hálózat kiépítése és felújítása a melléképületekben is megvalósult. Az udvaron egy részben fedett beton placc is kapott helyet maga alatt rejtve egy 2 méter belmagasságú 11 négyzetméteres aknát, mely pinceként funkcionál. Aki csendes és ökoturisztikai szempontból is megnyerő településen azonnal birtokba vehető és lakható házat szeretne, annak ez a lehetőség kézzel foghatóvá vált most. A kert 590 négyzetméteres, így kis gondozással is egész évben szépen rendben tartható. Jelenleg is pihenésre, kikapcsolódásra használják, nem laknak benne. Hol is van Tiszabábolna? A Tisza partján, a Sulymos-főcsatorna torkolatánál fekszik. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye egyik legdélebbi fekvésű települése. Közelben lévő városok, települések: Tiszafüred (24 km), Poroszló (17 km), Mezőkövesd (25km), Eger (49 km). Régi nevén Koppány-telkének hívták, ami arra utal, hogy a honfoglaláskor Koppány birtoka volt. A Tiszavalki medencéhez fűződő kapcsolata által a Tisza-tó legérintetlenebb ökológiai környezetébe csöppen az aki ide látogat. A legsekélyebb Tisza-tavi medence leginkább kézi hajtású csónakokkal látogatható. Az ökoturizmus szerelmeseinek paradicsoma e térség. A település ma már üdülőfaluként funkcionál. Így ennek az ingatlannak az elhelyezkedése is a kikapcsolódni vágyók számára fontos momentum. Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1959
Terasz:
15,4 m²
Energetikai besorolás:
H
villanygázvízcsatornakomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faragó Judit Éva Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 576 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faragó Judit Éva Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 576 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY