Eladó ház Tilaj 108 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tilaj 108 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7799738
Referenciaszám: U0045107
Frissítve: ma

Tilaj eladó családi ház 5 szobás: 47,34 millió Ft

47,34 millió Ft
438 300 Ft/m²
108 m²
Alapterület
12682 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 149 781 Ft
Második évtől
196 389 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Tilajújhegyen egy közel 13000 n2-es téglalap alakú belterületet, mely művelési ág alól ki lett vonva, így azonnal birtokba vehető. A területen jelenleg három Interfrigo izotherm konténerből álló épület együttes található, melyek bárhogy variálhatóak. Az eredeti térképen még fel van tüntetve a korábbi gazdasági épület, így akár annak az újra építése is egyszerűen megoldható, bár a telek beépíttethetősége 30%. A terület épülethez közeli telekhatárán kis fenyves található, feljebb idősebb gyümölcsfák valamint rét. Víz, villany bevezetve, bioülepítő rendszer a szennyvíznek kiépítve, gáz az utcában igény esetén, optikai internet kiépítve. A konténerek téliesítve vannak, 15 cm-es szigeteléssel, infra fűtéssel, 2 fürdőszoba valamint 2 hálószoba van egyikben kialakítva . a másik konyha+nappaliként lett felszerelve, a harmadik kialakításra vár. U alakú elhelyezésüknek köszönhetően aki kicsinyelli a teret egy hatalmas nappalit vagy közösségi teret tud kialakítani közöttük. Ajánlom önellátó gazdálkodásban gondolkozók számára, állattartóknak, falusi turizmus céljára, akár kemping is kialakítható köszönhetően a Balaton, Hévíz, Kehidakustány, Keszthely közelségének. Az ár irányár, amennyiben lát benne fantáziát, tegyen rá egy ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Májer Kinga Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Májer Kinga Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY