Eladó ház Tihany 113 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tihany 113 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8188310
Referenciaszám: M282083-4699697
Frissítve: ma

Tihany eladó családi ház 5 szobás: 187 millió Ft

187 millió Ft
1 654 867 Ft/m²
113 m²
Alapterület
804 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 591 701 Ft
Második évtől
775 825 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tihany központjához közel, két különálló lakrészből álló 113 m2-es családi ház eladó. A telek 804 m2, enyhe lejtésű, Nyugati tájolású a Belső-tó felé. A ház, akár két család, két generációnak is alkalmas lehet nyaralásra, de akár lakhatásra is. A felső szint az utca felől bejáratos. Itt egy nappali-étkező-konyha, kettő hálószoba és fürdőszoba található. Ehhez a lakrészhez még egy fedett, tágas terasz is tartozik, ami nem csak a reggeli kávé elfogyasztására alkalmas, de akár családi vacsorákat, baráti összejöveteleket is lehet tartani. Az udvar felől közelíthető meg az alsó szint bejárata. Itt található nappali-étkező-konyha, hálószoba és fürdőszoba. Ennek a szintnek a kíváncsi szemek elől elzárt, meghitt udvarrésze van, akár privát napozónak is használható. Az eredeti ház 1954-ben épült, az alsó szint tradicionálisan balatoni vörös terméskő, a felső szint tégla építésű. A ház felújítása 2009-ben történt, akkor a teljes fűtésrendszer, a villany és a vízvezetékek is megújultak. A ház fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, valamint az egyik szobában egy nagyon szép cserépkályha is emeli a komfortérzetet. A műanyag, hőszigetelt külső nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Az udvaron akár több autó részére is megfelelő hely van. Itt szükség esetén garázs, vagy fedett beálló építhető. A kert rendezett, füvesített, fás, bőven van hely medencének, grillező-, vagy pihenőhely kialakításának. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1954
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY