Eladó ház Tereske, Kossuth út 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tereske, Kossuth út 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8242532
Frissítve: 1 napja

Tereske eladó családi ház 2 szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
424 074 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2490 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 460 Ft
Második évtől
95 007 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nógrád vármegye bájos településén Tereskén kellemes vidéki környezetben eladó egy részben felújított, rövid időn belül birtokba vehető, klimatizált családi ház gyönyörűen rendezett 2490 négyzetméteres teljesen körbekerített sík telken. A kényelmes elrendezésű ingatlan hasznos alapterülete 54 négyzetméter, található benne két tágas és világos, különnyíló szoba, egy hasznos előszoba és közlekedő, egy komfortos konyha étkezővel és egy igényesen kivitelezett fürdőszoba. Jelenlegi tulajdonosai megkezdték a felújítást, az elmúlt évek során elvégezték a nyílászárók cseréjét a teljes ingatlanban, az áramellátás korszerűsítését, H-tarifával rendelkező villanyórával, az épület bejárati oldalán végigfutó fedett veranda és terasz újjáépítését és burkolatcseréjét. A vegyes falazatú ház részben szigetelt. Fűtésére hűtő/fűtő klíma és kiváló állapotú kandalló állnak rendelkezésre. A közműveket tekintve villany, víz és csatorna bekötve, gázcsonk a telken belül megtalálható. Az ingatlan tehermentes és rövid időn belül birtokba vehető. Vételára: 22.900.000 Ft. Tereske egy kis lélekszámú, átmenő forgalomtól mentes, csendes település Rétság közelében, Váctól 20 kilométeres távolságra Balassagyarmat felé, a 22-es számú főút mentén. A tömegközlekedés jól megoldott, naponta többször indulnak buszok Budapest, Vác, Rétság irányába, és Balassagyarmat irányába is. A faluban boltok, dohánybolt, posta, orvosi rendelő, iskola és óvoda is találhatóak. A település határában egy 6.5 hektár területű horgász-tó fedezhető fel büfével, mely kiválóan alkalmas kikapcsolódásra, fekvésének köszönhetően zavartalanul élvezhető a friss levegő és a vidéki környezet. 6-7 perc autóútra található a Rétsági Ipari park, ahol rengeteg a munkalehetőség, folyamatos munkaerő felvétellel, buszjáratokkal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY