Eladó ház Tengőd 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tengőd 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7999794
Referenciaszám: HZ098291
Frissítve: 1 napja

Tengőd eladó családi ház 2 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
198 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1810 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 325 Ft
Második évtől
41 073 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
8668 Tengőd, Somogyban található, egy gyönyörű, zöldövezeti környék, amely könztudottan barátságos község. A településen található kisboltok, iskola, és tömegközlekedési kapcsolatok is rendelkezésre állnak, így az itt élők mindent megtalálnak, ami a mindennapokhoz szükséges. A közelben lévő természetes környezet és a különleges táj jelleg miatt Tengőd tökéletes hely a pihenésre és a kikapcsolódásra. Ha egy csendes, békés helyen szeretne élni, miközben élvezi a vidéki élet nyújtotta előnyöket, akkor ez az ingatlan Önnek szánt ajánlat. Ez a különleges ingatlan Tengőd csendes részén található, ahol a nyugalom és a természetközeli élet dominál. Ez a helyszín tökéletes választás lehet azok számára, akik a város zajától távol, mégis jó infrastruktúrával rendelkező környéken szeretnének élni. A ház egy a sok lehetőséget rejtő, ketéosztható telken fekszik, mely két utcai kapubejárattal rendelkezik. A telek gyümölcsfákkal van beültetve, így az új tulajdonos saját kertjéből szüretelheti a gyümölcsöket. Emellett egy hangulatos borospince is megtalálható a telken, ami kiválóan alkalmas saját borok tárolására vagy borkóstolók megszervezésére. Eladó egy felújítandó állapotú ház, 9 900 000 HUF vételáron, Tengődön. Az 1940-ben épült ingatlannak a mérete kitűnően alkalmas lakóterületté való átalakításra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsigmond Katalin Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 893 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsigmond Katalin Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 893 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY