Eladó ház Tengőd 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tengőd 60 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7667649
Referenciaszám: H464407
Frissítve: 1 hónapja

Tengőd eladó családi ház 2 szobás: 15,8 millió Ft

15,8 millió Ft
263 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
8230 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 994 Ft
Második évtől
65 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGYEDÜLÁLLÓ, 1870 -BEN ÉPÜLT EREDETI ÁLLAPOTÁBAN MEGLÉVŐ PARASZTHÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA ! Az ingatlan TENGŐD településen áll. Tengőd Somogy megye, Dél - Dunántúli régiójában, a Tabi kistérségben, Siófoktól 28 - km-re helyezkedik el. A település a csend, béke nyugalom kicsiny szigete. A ház egy 8230 m2 -es telken áll. A házat a tulajdonosai eredeti állapotát megőrizve kezdték el felújítani. Falai tömör téglából lettek megépítve, a hagyományos hármas tagozódás szerint. Verandáról nyíló két külön álló szobában megtalálhatóak az eredeti kemencék. A konyhában ma már egyedül álló nyitott légterű tűzhely található, az akkori berendezési tárgyakkal kiegészítve. Az épületbe a villany bevezetve, vezetékes víz az udvaron . A ház szerves része ként, amit egykor gazdálkodásra használtak lett kialakítva a melléképület együttes, melynek mérete kb:100m2 Előtte téglából kirakott lépcsősor vezet végig . Itt található egy padlásfeljáró, kamra, szerszám tároló, nyári konyhának, étkezőnek, közösségi térnek is használható helyiség. Az udvar szerves része a boltíves pince . A kertben gyümölcsfák várják új tulajdonosuk szerető gondoskodását. A terület gazdálkodásra, önellátásra berendezkedő családoknak ideális lehetőség. Párját ritkító egyedi kínálat az ingatlanpiacon! Ne maradjon le róla! Jöjjön el nézze meg, garantáltan beleszeret, ha megérinti a századforduló hangulata. Várom hívását a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1870
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Földi Beatrix Ilona Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Földi Beatrix Ilona Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY