Eladó ház Telki 420 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Telki 420 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7152319
Referenciaszám: 360021017-680
Frissítve: 19 napja

Telki eladó családi ház 6 szobás: 369 millió Ft

369 millió Ft
878 571 Ft/m²
420 m²
Alapterület
950 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 167 581 Ft
Második évtől
1 530 905 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Telkiben, 950 m2-es sík telken épült, 420 m2-es, kétszintes, prémium minőségű családi házat, mely igény szerint gyorsan költözhető. Az épület frissen felújított, Bényei István vezetésével a B13 Építőművész Kft. tervei alapján minimál stílusban épült. D-DNy-i tájolása által a nap minden szakaszában kellemesen világos, melyet a nagy méretű nyílászárók kihangsúlyoznak. Elrendezése alapján 2 szinten, az alábbiak szerint került kialakításra: Földszint: 75 m2 alapterületű nappali-étkező, melyhez 60 m2 terasz kapcsolódik, gépesített konyha, konyhaszigettel, kamra, tágas előtér gardróbbal, valamint igény szerint kialakítható dolgozó/konditerem, továbbá fürdőszoba, szauna, kazánház, dupla állásos garázs tárolóval. Az emeleten négy nagy méretű, külön nyíló hálószoba gardróbszobával és gardróbszekrényekkel, továbbá két dupla-bejáratos fürdőszoba, illetve két terasz került kialakításra. A ház fűtését (ipari) kondenzációs kazán biztosítja vegyes padló és radiátoros fűtéssel, emellett minden szoba klimatizált, valamint vízszűrő és vízlágyító is beszerelésre került. Csodálatos és intim kertjét kertész gondozza, mely minden generáció számára kellemes kikapcsolódást nyújt. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közelben iskola óvoda, bevásárlási lehetőség, étterem, gyógyszertár, rendelő, sportcsarnok, teniszpálya és az erdő. További információért várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY