Eladó ház Tatárszentgyörgy 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tatárszentgyörgy 240 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8212439
Referenciaszám: 1786_5826
Frissítve: ma

Tatárszentgyörgy eladó családi ház 7+4 fél szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
187 500 Ft/m²
240 m²
Alapterület
2439 m²
Telek
7+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tatárszentgyörgyön, M5 autópálya örkényi kihajtójától 10 km-re, 240 nm-es, összközműves, jó állapotú, téglából épült ház, 2439nm telekkel eladó. A ház eredeti 75 nm alapterülete lett bővítve a tetőtér beépítésével illetve egy kisebb, 41nm kis ház korszerűsítésével és +40 nm bővítéssel. Alkalmas akár 3 család részére is, köszönhetően a folyamatos felújításoknak, bővítéseknek. Az eredeti házban nappali, hálószoba, dolgozó, fürdőszoba, étkezős konyha, előszoba található. Az emeleten 3 szoba, gardrób szoba, fürdőszoba lett kialakítva. A melléképületben 2 szoba, étkezős konyha, fürdőszoba van, melyek egy közel 40 nm-es helyiséggel csatlakoznak a nagy házhoz. Az ingatlan fűtéséről gázkazán, és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a nyári hűtéséről pedig több klíma. A nyílászárók többsége modern műanyagra lett cserélve, melyek redőnyösek. Az udvaron van még 25 nm-es fedett terasz, egy kb 12 nm-es pince, több ól, illetve takarmány tároló, és egy kb 20nm szerelőaknás garázs is. Az ingatlan a központban található, csendes utcában. Iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, fogorvos, gyógyszertár, posta, élelmiszerboltok, pékség, egyéb üzletek, szinte minden ami a hétköznapokban kellhet. A távolsági buszmegálló is 1 perc séta távolságra van mely Budapest- Népliget végállomásig szállítja utasait. Az M5 autópálya közelsége gyors bejutást tesz lehetővé Budapestre, illetve Kecskemétre. Tatárszentgyörgy kiemelt település, ahol a Falusi CSOK igénylése lehetséges. Önnek ajánlom, ha egy nyugodt, csendes helyen szeretne családjával élni, vagy több család költözne együtt. Irodánk Ön számára biztosított kedvezményes szolgáltatásai: - bankfüggetlen hiteltanácsadás - ha ügyfelünk lesz az ingatlan vevője, ingyen elkészíttetjük az energetikai tanúsítványt Ügyvédi szolgáltatások féláron elérhetők!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornagarázskertkertkapcsolatoscsendespincemelléképületinternettelefonklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrainé Mária ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrainé Mária ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY