Eladó ház Tatabánya 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tatabánya 100 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8277920
Referenciaszám: 1017
Frissítve: 4 napja

Tatabánya eladó családi ház 3 szobás: 53 millió Ft

53 millió Ft
530 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
636 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 167 701 Ft
Második évtől
219 886 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az eladó családi ház Tatabányán, Bánhida zöldövezetében, csendes utcában található, akár két generáció számára is megfelelő lehet. Az ingatlan téglából épült, jó állapotú tetőszerkezete, cseréppel fedett. A ház kiváló választás azoknak, akik a város zajától távol szeretnének élni, minden napi szükséglethez közeli helyen. Az épület 32 amperes áramellátással rendelkezik, és elektromos kapu könnyíti meg a beállást az udvarra. A ház biztonságát kamera is növeli A pincében bőven van hely a tárolásra, és száraz körülmények között tarthatjuk holmijainkat. Egy autó elhelyezésére garázs biztosított, valamint több melléképület is rendelkezésre áll, ahol akár állattartásra is van lehetőség. Összességében ez a ház ideális lehet mindazok számára, akik nyugodt, természetközeli életet keresnek, de nem akarnak messzire költözni a szükséges infratól. Keressen ha további kérdései vannak a hét bármelyik napján. 06 20 440 2881 Varga Csilla A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY