Eladó ház Tatabánya 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tatabánya 78 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8250691
Referenciaszám: 0883
Feltöltve: ma

Tatabánya eladó családi ház 3 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
692 308 Ft/m²
78 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 865 Ft
Második évtől
224 035 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tatabánya-Kertvárosban eladó egy 78,9 négyzetméteres, 3 szobás, tégla építésű ház, amely egy 1100 négyzetméteres telken helyezkedik el. Az ingatlan központi helyen található, közel az intézményekhez, és teljes közművel ellátott. Az épület új tetőszerkezettel és héjazattal rendelkezik, valamint gázfűtés és vegyes tüzelésű kazán biztosítja a fűtést. Az ingatlan beköltözhető, de igény szerint felújítandó. A nagy telek lehetőséget kínál többállású garázs építésére, medence kialakítására, valamint bőven van hely pihenésre. Az ingatlan főbb jellemzői: Alapterület: 77,8 négyzetméter Szobák száma: 3 Telek mérete: 1110 négyzetméter Építés típusa: Tégla Tetőszerkezet és héjazat: Új Fűtés: Gázfűtés és vegyes tüzelésű kazán Közművek: Teljes közművel ellátott (víz, villany, gáz, csatorna) Elhelyezkedés: Központi helyen, közel az intézményekhez Beköltözhetőség: Az ingatlan azonnal beköltözhető, de igény szerint felújítandó Előnyök: Nagy telek: A 1110 négyzetméteres telek bőven kínál helyet további fejlesztésekre, mint például egy többállású garázs építése, medence kialakítása, vagy pihenésre alkalmas helyek létrehozása. De kertészkedni vágyóknak is marad még bőven hely. Új tetőszerkezet és héjazat: Ez hosszú távú stabilitást és biztonságot nyújt az ingatlannak, valamint csökkenti a karbantartási költségeket a jövőben. Közművek: A teljes közműves ellátottság kényelmes és praktikus lakhatást biztosít. Fűtési rendszer: A gázfűtés és a vegyes tüzelésű kazán rugalmasságot biztosít a fűtési költségek optimalizálásában. Ha felkeltettem érdeklődését , kérem hívjon, egyeztessünk időpontot és tekintsük meg együtt. Ára : 54 millió forint Telefon: 06 20 440 2881 Varga Csilla A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY