Eladó ház Tatabánya, Bánhida 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tatabánya, Bánhida 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8224412
Referenciaszám: 50046-4726491
Frissítve: ma

Tatabánya eladó családi ház 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
540 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
650 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag a Komplex Irodánál érhető el! Megvételre kínálunk Tatabánya kedvelt részén, Bánhidán, egy 120 m2-es családi házat, amely 650m2-es telken helyezkedik el. A ház elosztása: közlekedő nappali, amerikai konyhával 2 fürdőszoba, az egyik zuhanyzóval és káddal 2 szoba mosókonyha gépészeti helyiség tároló terasz Az ingatlanon található egy külön álló 16,50m2 nagyságú villannyal ellátott garázs. Az ingatlan 1970-es években épült tégla falazattal. 2015-től folyamatosan, részleges felújításon esett át,10cm nikecell szigetelést kapott. Műanyag nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel, szúnyoghálóval, redőnnyel lettek ellátva. A vízvezetékek cseréje teljesen, a villanyvezeték részlegesen lettek cserélve. 2024-ben teljes tetőszerkezet csere történt cseréplemez borítással. Fűtése, gázközponti, illetve vegyes tüzelésű kazán radiátoros hőleadókkal megoldott. Az új tulajdonos rendelkezésére áll egy új kondenzációs gázkazán és egy bojler is, ami gázról és villanyról is üzemeltethető. Okosotthon kiépítése elkezdődött, redőnyök elektromos kiépítése, villanykapcsolók, szellőztetés. Ennek befejezése már az új tulajdonosra vár. A vízlágyító rendszer kiépítésre került. CSOK + igénybe vehető. Az ingatlan vételára: 64.900.000.-Ft Tatabányán társasházi lakás beszámítása is lehetséges! Hívjon, tekintse meg! Tegyen ajánlatot! Irodánk teljeskörű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Kérdése van? Szeretné megnézni az ingatlant? Keressen bátran a megadott elérhetőségeim bármelyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoscsendesamerikai konyhabútorozottalacsony közös költséghőszigeteltriasztóparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Gabriella KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Gabriella KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY