Eladó ház Tatabánya, Bánhida 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tatabánya, Bánhida 110 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8197700
Referenciaszám: 176701251
Frissítve: 14 napja

Tatabánya eladó családi ház 4 szobás: 82,9 millió Ft

82,9 millió Ft
753 636 Ft/m²
110 m²
Alapterület
607 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 262 310 Ft
Második évtől
343 935 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában eladó Tatabányán Bánhidán, 607 nm-es telken, csendes környezetben, 110 m2 lakótérrel és 65 m2 festett, járólapozott pincével rendelkező, 2003-ban épült családi ház, gyönyörű parkosított kerttel. Az alsó lakótérben található 4 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdő (beépített sarokkád és mellette külön üvegajtós zuhanyzó), külön vendég WC. A 18 m2-es, hátsó kertre néző, járólapozott teraszra mindkét hálószobából ki lehet lépni. A pinceszinten nagyméretű fűthető garázs, mosdó, WC és 5 külön tároló helyiség található. Gyönyörű parkosított elő- és hátsó kerttel rendelkezik az ingatlan, melynek öntözéséről gyűrűs kút gondoskodik. A 65 nm-es pinceszinten, lehetőség nyílik akár külön lakrész kialakítására is. Itt lent található az épület fűtéséről gondoskodó modern faelgázosító kazán valamint egy  kombi gázkazán.  A tetőszerkezet erős gerendás, Bramac cserép fedéssel,  üveggyapottal szigetelt. A tetőrész kb. 90 m2 igény esetén beépíthető, a födém vastagsága direkt így készült, és a faelgázosító kazán erőssége is elbírja a 2. szintet. Az előkertben tuják, bokrok,tuják  biztosítják az intimitást ,kertbe  kis kerti tó csobogóval. A hátsó, belső kert nagy része térkövezett, parkosított. Masszív rönk játszótér, a felnőttek számára dönthető háttámlás hintával, és egy kiépített bográcsozó biztosítja a baráti összejövetel  lehetőségét. A kút, - mint a ház aljzata is és a kinti kerítés, stílusosan Solnhofeni kővel kövezve, -  ezeknek teteje Bramac cseréppel ellátott gerendás építmények, belül Gardena házi vízmű rendszerrel ellátott. A parkolás 1 - nagyobb- autó számára van a beriasztott, fűthető  garázs, valamint a 18 m2 - es terasz, alatt  újabb lehetőség a parkolásra.  A ház 2003-as komplett építését, felújítását a jövőbeni tulajdonosának tervrajzokkal, fotókkal tudjuk dokumentálni. A ház külső homlokzata szigetelt. Műanyag nyílászárók, redőnyökkel, beépített szúnyoghálóval felszereltek. Az alsó és felső szinten, egyedi asztalos által méretre gyártott fa ajtók kerültek beépítésre. A ház, gyönyörű,kovácsoltvas kerítés és  bejárati kapu és garázskapu nyitása elektromos,  távirányítóról vezérelhető. Kamerás kaputelefon rendszer került kiépítésre.   A beépített gépesített konyhabútor a vételár része a többi bútor megbeszélés tárgyát képezi. Jöjjön el, nézze meg, és tegye meg ajánlatát! Rendezett tulajdoni viszonyok, azonnal költözhető. További információért forduljon irodánkhoz bizalommal!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállóinternetbútorozottvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Központi Ingatlanközvetítő Iroda Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 365 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Központi Ingatlanközvetítő Iroda Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 365 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY