Eladó ház Tata, Katona József utca 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tata, Katona József utca 110 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8252752
Feltöltve: 1 napja

Tata eladó családi ház 5+1 fél szobás: 139,5 millió Ft

139,5 millió Ft
1 268 182 Ft/m²
110 m²
Alapterület
311 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 441 402 Ft
Második évtől
578 757 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy letisztult, magas színvonalú, modern otthont álmodott meg magának, mindezt Tata központjában? Itt a kihagyhatatlan lehetőség! ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ TATA SZÍVÉBEN Központhoz és az Öreg-tóhoz is közel, egy kis forgalmú zsákutcában kínálom megvételre ezt a kivételes adottságokkal rendelkező házat. Az ingatlan új építésű, így Ön az első lakója lehet. Ráadásul akár azonnal, hiszen a ház kész, bármikor költözhető. Kiváló minőségben, kiváló anyagok felhasználásával készült. Elrendezése nagyon jó, családok számára ideális: a földszinten a tágas közösségi terek (konyha, étkező, nappali) és egy hálószoba került kialakításra. Továbbá egy tusolós fürdőszoba, egy külön mosdóhelyiség is található itt, valamint a lépcső alatt egy praktikus tároló. Az étkező/nappaliból valamint a földszinti hálószobából egy belső udvarra néző teraszra jutunk. Az emeleten, mely tetőtéri, két hálószobát, egy gardróbot, mely akár kisebb gyerekszobának is kialakítható, egy háztartási helyiséget és egy kádas fürdőszobát találunk. Az ingatlan összesen 110 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. A földszint 65,5 nm, a tetőtér nettó alapterülete 78 nm, melyből a hasznos terület 45 nm. A terasz 13 nm, a fedett kapualj 21,5 nm. A telek 311 nm-es, igazán élhető, könnyen fenntartható méretű, részben burkolt, részben füvesített. A ház zártsorú beépítéssel készült, ezért az udvarba egy zárt kapualjon keresztül juthatunk. A privát kert végében több fedett tárolóhelyet és 2 autó számára fedett autóbeállót is kialakítottak. A műszaki paramétereire, az ingatlan kivitelezésére a magas minőség jellemző. Ráadásul minden új. Ide tényleg csak költözni kell. A ház hihetetlen jó lokációval rendelkezik: Tata szívében található. A Kossuth tér, az Öreg-tó, iskolák, óvoda, bevásárlási lehetőségek gyalogosan percek alatt elérhetők. Jobb helyet nehéz lenne Tatán találni. Egy csodás új otthon, a méltán kedvelt, rendkívül jól ellátott, családok számára tökéletes történelmi városkában, Tatán. Jöjjön és nézze meg személyesen is! Bővebb információkért (akár a műszaki paramétereket illetően) vagy a megtekintéshez időpontért hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
A
Napelem:
Nincs
kocsibeállókertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűvilágosbelsőkertklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Horváth Boglárka független ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 177 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Horváth Boglárka független ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 177 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY