Eladó ház Tata 400 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tata 400 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8244632
Referenciaszám: 698415725
Feltöltve: ma

Tata eladó családi ház 11 szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
449 750 Ft/m²
400 m²
Alapterület
690 m²
Telek
11 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 569 235 Ft
Második évtől
746 368 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tata Felsőtata részén békés, nyugodt környezetben közel 700 nm-es, intim telken modern műszaki megoldásokkal rendelkező, két lakásos családi ház a titkok kertjével eladó. Az ingatlan a tatai Öreg-Tótól és az Esterházy Kastélytól kb. 1,5 km-re található, gyalogosan minden központi hely elérhető 5 perc alatt, mégis nyugodt környék. Az utcafronti lakás kb. 150 nm hasznos lakóterületű, belső két szintes, nappali, 5 háló, konyha-étkező és fürdő kapott helyet. A hátsó lakás kb. 250 nm hasznos lakóterületű, szintén belső két szintes, nappali + 5 szobás (ebből az egyik  moziszoba), valamint konyha-étkező, két fürdő, továbbá gardrób került kialakításra. Extrák a házban: - 3 fázis (3x32A), - fűtése: három gázkazán, kandalló, illetve hűtő-fűtő klíma áll rendelkezésre, - házközponti klíma, a hátsó lakrészben szellőztető rendszerrel, - szigetelt nyílászárók, - riasztó- és kamerarendszer, - szigetelés. Extrák a hátsó kertben: - A kert olyan, mint egy erdei patakmeder, kis tóval, két kis csobogó patakkal, teljes automatikával, 30 éves fákkal, kialakítása miatt egyedi élővilága és hőmérséklet-levegő szűrési képessége van.  - Zárható, fedett terasz egyedi építésű kemencével, grill- és bogrács hellyel, rendlivel és sparhelttel.  A teraszon házimozi is működtethető.  - Szintén itt található egy kis méretű, de fűtött faház is. - Még a kutyaól is fűhető... További extrák: - Az ingatlanhoz tartozik egy közel 60 nm-es, fedett, fűtött fürdőház ellenáramoltatós, fűthető medencével, szaunával. - A kapu elektromosan nyitható, az első udvarra két autó tud beállni.  Nagy, akár 6 autónak is elég parkoló áll rendelkezésre a ház előtt.  A ház nem új építésű, nem a jelenlegi divat szerinti épület, viszont kívül-belül rendhagyó: kifejezetten a romantikát, a nem átlagos élettereket kedvelőknek ajánljuk. Állapota kiváló, tisztasági festés után költözhető, nagyobb karbantartási munkálatokat nem igényel. Az ingatlan csak egyben eladó, CSOK és egyéb állami támogatást igénylőkkel a tulajdonos nem kíván foglalkozni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállókertmedencegardróbteraszbútorozottvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Helga Körültekintő Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 255 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Helga Körültekintő Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 255 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY