Eladó ház Tata 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tata 77 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8133962
Referenciaszám: HZ055497
Frissítve: ma

Tata eladó családi ház 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
777 922 Ft/m²
77 m²
Alapterület
287 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2 SZINTES HÁZ AZ ÖREG-TÓ ÉS A DERÍTŐ-TÓ KÖZÖTTI ERDŐS HÉTVÉGI HÁZAS TERÜLETÉN!!Természetvédelmi terület szomszédságában eladó egy azonnal költözhető, kétszintes hétvégi ház, közel 300 nm-es (287 nm) telekkel. A jelenlegi állapot 1994-ben került kialakításra, felújításra, a Tulajdonos azóta is folyamatosan rendben tartja az ingatlant és telket.Alsó szint: Tágas nappali, praktikus konyha, fürdőszoba (wc), és egy hangulatos kandalló, amely melegséget és otthonosságot áraszt.Felső szint: Egy nagy szoba, egy félszoba, egy másik fürdőszoba (wc) és egy tágas terasz, amely tökéletes helyszín a pihenéshez, vagy akár reggeli kávézáshoz az erdőre néző panorámával vagy egy kellemes esti vagyorához, borozáshoz.Akár két további szobával is bővíthető az emeleti szint, így a jövőbeli bővítésre is van lehetőség.Az ingatlan saját tárolóval, műhellyel és pincével valamint évelő növényekkel tarkított, gondozott kerttel büszkélkedhet, (diófák, tiszafák, évelő növények, virágok, málna, szeder)Elhelyezkedése is különleges, az Öreg-tó és a Derítő-tó közötti erdős területen található, közvetlenül a "Turultól-Dunáig" Tatabánya-Dunaalmás kerékpárút mellett.A központ 7-11 perc alatt elérhető kényelmesen kerékpárral, de a tömegközlekedés is közel van, így gyalogosan is van lehetőségünk a közlekedésre. Ideális választás azok számára, akik csendes, természetközeli környezetben szeretnének élni, kiváló infrastruktúrával és pihenési lehetőségekkel.Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Erkély:
8,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Gergő Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 364 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Gergő Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 364 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY