Eladó ház Tata, Újhegy 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tata, Újhegy 69 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8216290
Referenciaszám: 170396
Frissítve: 20 napja

Tata eladó családi ház 3 szobás: 36,99 millió Ft

36,99 millió Ft
11 999 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3083 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 117 043 Ft
Második évtől
153 464 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170396 hivatkozási számú tatai családi ház. Tatán, Újhegyen 3000 nm-es telken 85 nm-es tégla építésű családi ház ELADÓ! Az ingatlanban 4 szoba, 1 konyha, valamint 1 fürdőszoba található. - ház alatt boros pince, illetve a tetőtérben padlás is van.  - korszerű hőszigetelt nyílászárók, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. - szobákban linóleum van, a fürdőszoba járólappal burkolt. - fűtése: elektromos fűtőtest. - a ház mögött található egy külön épület,mely 2 helyiségből áll, egyik műhelyként, a másik nyári konyhaként funkcionált. - az udvaron nagyobb méretű garázs is van. - a hátsó kertben gyümölcs fák, illetve szőlő is van.     Az ingatlan jelenleg felújítandó állapotban van, így lehetőség van az igényeknek megfelelően átalakítani és felújítani.     Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó tatai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170396 Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karanyiczné Telek Anett Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karanyiczné Telek Anett Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY