Eladó ház Tát 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tát 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8206281
Referenciaszám: 712300114
Frissítve: 15 napja

Tát eladó családi ház 5 szobás: 99,99 millió Ft

99,99 millió Ft
526 263 Ft/m²
190 m²
Alapterület
831 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 386 Ft
Második évtől
414 838 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Táton egy nagy méretű családi házat. A hirdetett ingatlan a város kertvárosias övezetében, Újtelepen, egy csendes, nyugodt utcában található. Lokációját tekintve kiváló, Esztergom 10, Dorog maximum 15 perc alatt érhető el autóval. A 831 nm-es összközműves telek körbekerített, örökzöld fenyőfélékkel tarkított.  A telek közepén álló ház 2009-ben épült Porotherm téglából, az akkori legmodernebb technológiával, jelenleg is újszerű állapotú. A 190 nm-en helyet kapott négy külön nyíló szoba, egy közlekedő, egy speiz, egy sószoba, egy szaunahelyiség, és egy L alakú konyha-étkező-nappali.  Utóbbi helyiségből kilépve egy térkővel burkolt 40 nm-es teraszra érünk, mely egy süllyesztett úszómedencénél végződik. A ház ezen fala mutatós kőburkolatot kapott, mely díszítő elem a ház többi pontján is előtűnik. A belső kialakítás kifinomult ízlésre vall, a szobákat tölgyfa parkettával, a többi helyiséget gránit járólappal burkolták, a helyiségeket rusztikus álmennyezet díszíti. A  lakás eleganciáját emelik az egyedileg gyártott cseresznyefa beltéri ajtók, beépített szekrények, és konyhabútor, melyek szintén a vételár részét képezik. A külső nyílászárók műanyagból készültek, redőnnyel felszereltek. Az otthon melegéről központi fűtés gondoskodik, mely vegyes tüzelésű-, és kondenzációs gázkazánról is működik, fancoil hőleadókkal. Egy kisebb ráfordítás után a fancoil rendszer minden előnyét kihasználhatjuk. Ezen kívül  beszereltek egy légkondícionálót is, a nappali hangulatát a sarokban álló impozáns, carrarai márványból épült  kandalló teszi teljessé. A födém vasbetonból készült, tetőt Bramac cserép fedi, a tetőtér beépítésével kialakítottak egy plusz helyiséget, melyet jelenlegi tulajdonosai billiárd szobának használnak. A ház újszerű állapotú, egy tisztasági festés, esetleges személyre szabás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának. Ajánlom többgyermekes családoknak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából. A közelben óvoda, iskola, boltok, buszmegálló található. Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető, előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Irodánk teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére. Az ingatlanra CSOK igényelhető.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeállóvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY