Eladó ház Tát 151 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tát 151 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8203222
Referenciaszám: M284848
Frissítve: 21 napja

Tát eladó családi ház 5 szobás: 87 millió Ft

87 millió Ft
576 159 Ft/m²
151 m²
Alapterület
1350 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 283 Ft
Második évtől
360 945 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Háromszintes Családi Otthon Több Generációnak Tát belterületén! Álmai otthonát kínáljuk eladásra Tát főutcáján, amely ideális több generáció együttélésére is. Az ingatlan három lakószinttel rendelkezik, így mindenki számára biztosított a saját tér és a kényelem. Főbb jellemzők: Három lakószint: Minden szint külön lakótérrel, fürdőszobával és konyhával, így tökéletesen alkalmas több generáció együttélésére. Medence: Saját medence a kertben, amely tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a nyári hónapokban. Lakható melléképület: Különálló melléképület, amely vendégházként, irodaként vagy akár hobbi szobaként is használható. Tágas udvar: Gondozott kert, pihenőhelyekkel , ahol az egész család élvezheti a szabadban töltött időt. Parkolási lehetőség: Több autó számára kialakított parkolóhely, valamint garázs is rendelkezésre áll. Az ingatlan melegét gáz és villany biztosítja. A közelben Spar, Aldi,óvoda,buszmegálló található. Ez az ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék kombinálni a kényelmet, a tágas tereket és a családi együttlétet. Ne hagyja ki ezt a remek ajánlatot! A szép parkosított kert a jó szomszédok és a családi házas környezet biztosítja,hogy akár fiatalok akár idősebbeknek is hamar a szerethető otthonává válhat. További kérdéseivel keressen bizalommal akár hétvégén is. Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítású hitelek valamint CSOK és Babaváró ügyintézése az OTP hátterével irodánkban. Várjuk hívását, és szívesen mutatjuk be Önnek ezt a különleges ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
2 m²
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaszás János Zsolt Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 228 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaszás János Zsolt Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 228 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY