Eladó ház Tass 430 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tass 430 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8285746
Referenciaszám: M287577-4767791
Feltöltve: 5 napja

Tass eladó családi ház 6 szobás: 440 millió Ft

440 millió Ft
1 023 256 Ft/m²
430 m²
Alapterület
14747 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 392 237 Ft
Második évtől
1 825 470 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSODÁLATOS XIX. SZÁZADI KÚRIA VÍZPARTI ELHELYEZKEDÉSSEL TASSON Örömmel mutatjuk be ezt a történelmi hangulatot árasztó, impozáns kastélyt, mely a XIX. században épült, Budapesttől mindössze 50 km-re Tass településen található. Az ingatlan könnyen megközelíthető aszfaltozott utcán keresztül, közel a község központjához. A felújított kúria egy hatalmas, 14.744 m2-es (a gyakorlatilag használható telekméret 35.000 m2)ősfákkal teli, gyönyörűen gondozott udvarral büszkélkedhet, melyet egy magas kerítés választ el, így biztosítva a teljes magánéletet és nyugalmat az itt élők számára. Az ingatlan rendkívüli különlegessége, hogy közvetlenül a vízparton helyezkedik el, így Önnek lehetősége nyílik élvezni a csodálatos természeti tájat és a víz közelségének nyújtotta kényelmet. A fő épület lenyűgöző belső terekkel büszkélkedik, melyekben tágas helyiségek, nagy belmagasság és impozáns kialakítás teszi felejthetetlenné az itt tartózkodást. A fő épület 350 m2-es területén az alábbi helyiségek találhatók: Előszoba és közlekedő, melyek eleganciával vezetnek be az épületbe. Konyha és étkező, ideális hely az ízletes fogások elkészítéséhez és elfogyasztásához. Összesen 5 stílusosan berendezett szoba, melyek nyugalmat és kényelmet sugároznak. Egy hatalmas (60m2-es) nappali, melynek közvetlen kijárata van az udvarra néző teraszra, ahol gyönyörködhet a környezet szépségében. 3 fürdőszoba, melyek mindegyike stílusos és funkcionális kialakítással rendelkezik. Gardrób, hogy minden ruhadarabja méltó helyen lehessen elhelyezve. A fő épület alatt egy 11*3 méteres boltíves pince található. Az ingatlanban a vezetékes víz, szennyvíz és áram is rendelkezésre áll. A fűtés fatüzelésű kandallóval megoldott, így kellemes melegben élvezheti a hidegebb napokat is. Emellett a gáz közmű is megtalálható a telken belül. A biztonságról kiépített kamera és riasztórendszer gondoskodik, a kapu távirányítós elektromos működtetésű. Az ingatlanhoz tartozik még a főépület mellett elhelyezkedő 80 m2-es vendégház. Itt két szoba, konyha, fürdőszoba és kamra került kialakításra, valamint az egész vendégház alatt pince található. Járművek,szerszámok tárolására a jelenleg épülő 100 m2-es garázs/műhely használható. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy sajátjaként tudhassa ezt a történelmi jelentőségű kúriát, amely vízparti elhelyezkedésével és varázslatos környezetével garantáltan örökre a szívébe lopja magát. Jelentkezzen még ma egy személyes megtekintésért, és fedezze fel ezt a különleges ingatlant, mely otthonául vagy akár vállalkozása új központjaként is szolgálhat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1860
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Tibor OTPip - Dunaharaszti Bocskai utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 954 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Tibor OTPip - Dunaharaszti Bocskai utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 954 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY