Eladó ház Tárnok 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tárnok 90 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8271914
Referenciaszám: HZ025507
Frissítve: ma

Tárnok eladó családi ház 4 szobás: 73,9 millió Ft

73,9 millió Ft
821 111 Ft/m²
90 m²
Alapterület
611 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 233 833 Ft
Második évtől
306 596 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Éljen Tárnokon, Pest vármegye egyik legkedveltebb és legdinamikusabban fejlődő településén, ahonnan könnyen és gyorsan megközelíthető a főváros, valamint békés környezete miatt ideális bázis, otthonunk megteremtésére! Találja meg otthonát Tárnokligeten, családja számára! Végre hazatalált!RÖVID ÁTTEKINTÉSEladó Tárnokon egy egy szintes, felújított, közel 100 m2-es családi ház amely egy 611 m2-es saját telken található, jelenleg kétgenerációssá átalakítva. Dupla fürdőszobás és 4 szobás épület, továbbá a telken található egy kis műhely. Közel tömegközlekedési csatlakozáshoz, boltokhoz, egészségházhoz, valamint sétatávolságra a település központjához.MIÉRT EZ A HÁZ?- Frissen felújított épület- 10 centis szigetelés- Kétgenerációssá alakított, külön bejáratos ház- Egy szintes- Műanyag nyílászárók- Minőségi alapanyagok- Kényelmes méretű telek- Összközműves- Megújúlt tető- Rendezett szomszédságLOKÁCIÓ- Sétatávolságra boltok, gyógyszertárak, sportközpont- Népszerű település, közel a fővároshoz és Érdhez- Biztonságos környék- A település legnépszerűbb részén található- 8-9 perc tömegközlekedés csatlakozás- Oktatási intézmények, óvodák a közelben- Dinamikusan fejlődő lakóközösségEz nem egy ingatlan, hanem egy hívogató, békés otthon, ahova öröm a hazatérés. Amikor megérkezünk, békés családi bázist tudhatunk magunkénak, ahol fel tudunk töltődni a mindennapok zajától. Nem véletlen, hogy pillanatok megvásárolják a telkeket/házakat Tárnokon, megannyi család keresi itt otthonát és vágyik egy ilyen békés, szerethető menedékre.Ön fogja ezt átélni?Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Erkély:
13,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Ádám Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 465 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Ádám Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 465 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY