Eladó ház Tárnok 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tárnok 150 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8066276
Referenciaszám: HZ023232-4311609
Frissítve: ma

Tárnok eladó családi ház 3 szobás: 56,9 millió Ft

56,9 millió Ft
379 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
805 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 180 042 Ft
Második évtől
236 066 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tárnok szívében kiváló adottságú családi ház!Megvételre kínálunk egy élhető terekkel rendelkező, 3 szobás családi házat Tárnok frekventált utcájában.Az összességében 150 nm-es ház fűtése központi, mely akár gáz-, vagy vegyes tüzelésű kazánról is üzemeltethető. Emellett az ingatlanban vegyes tüzelésű kályha is található. Kisméretű téglából épült, vasbeton gerendás födémmel, vaskos betonalapra. Fa nyílászárói redőnyösek, szobái parkettásak, mely szép, megkímélt állapotban van.Fúrt kút is rendelkezésünkre áll, mely költséghatékony szempontok miatt sem elhanyagolható.A ház alatt található közel 40 nm-es pince buliszobának, fitnesz helységnek alakítható.Központi elhelyezkedése ellenére a ház igazán csendes, hiszen szobái az udvarra, hátsó kertre néznek. Az ingatlan igazán retró stílusú, aki szereti ezt a miliőt, egy tisztasági festést követően azonnal birtokba is veheti álmai otthonát.Bevásárlási lehetőség, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, vasútállomás valamint buszmegálló 2-5 perces sétatávolságra elérhetőek.Jöjjön el, tekintse meg ezt a remek házat, mely élhető tereivel, központi elhelyezkedésével, el fogja varázsolni.Hitelre van szüksége? Ne habozzon! Irodánk díjmentes, független tanácsadással, ügyintézéssel áll szíves rendelkezésükre.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House - Nemes utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House - Nemes utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY