Eladó ház Tardos 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tardos 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8201344
Referenciaszám: 8566
Frissítve: 20 napja

Tardos eladó családi ház 2+1 fél szobás: 46,99 millió Ft

46,99 millió Ft
566 145 Ft/m²
83 m²
Alapterület
799 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 685 Ft
Második évtől
194 952 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tardos a Gerecse egyik legmagasabban fekvő települése, melyet a Gerecse Tájvédelmi Körzet, 400-500 méteres hegyei csaknem teljesen körülölelnek. Tata 13, Tatabánya 22, Budapest 62, az M1-es autópálya 16, míg a 10-es út – Duna Part – 8 km távolságra van Tardostól. A festői szépségű községet a közkedvelt teljesítménytúra, a „Gerecse 50” is érinti. A falutól alig 1 km-re elhelyezkedő Malom-völgy a Gerecse Natúrpark egyik legnépszerűbb kirándulóhelye. (Malom-völgyi tó, Tanösvény, Lombkorona sétány) Az ingatlan a központhoz közel helyezkedik el, a Szent Flórián utca elején, a 292 hrsz-ú közös udvarban található. Az udvaron belül 2 épület látható. Az utcától távolabb eső épület évek óta használaton kívül van, az Önkormányzat tulajdona. Az utcához közelebb eső lakóház a hirdetés tárgya, valamint tartozik hozzá a közös udvaron belül több kisebb földterület is, összesen 799 m2, mely a kertészkedést kedvelőknek ideális időtöltést tesz lehetővé. 4 db szilvafa, 1db körtefa, 2 db diófa, málnabokor, szederbokor található rajta. A lakóház egy része 1960 körül épült, majd 1990 körül bővítve lett. Vegyes falazatú, földszint+ tetőteres kialakítású, 2,5 szobás, összkomfortos. Homlokzata az utcafronti részen hőszigetelt, a színezése még hiányzik, a többi részen kőporos vakolattal rendelkezik. Külső nyílászárói műanyag szerkezetűek, hőszigetelt üvegezéssel, szúnyoghálóval felszerelve. A házban központi, gázkazánról üzemelő, radiátoros fűtés kialakított, illetve egy vegyes tüzelésű kazán beszerelésével kétféle fűtési mód is kialakítható, mivel a rendszer úgy lett kiépítve. Az házikóba belépve a konyha-étkezőbe érkezünk, innen nyílik a nappali, ahonnan a tetőtéri helyiségek közelíthetőek meg, illetve a konyhából nyílik a fürdőszoba és a kazántér is. A kazántérből pedig a garázsba juthatunk. A tetőtérben egy kisebb és egy nagyobb szoba található egy kis közlekedő résszel. A lakóház folyamatosan karbantartott, a bővítéssel együtt történt a régi rész felújítása is. Néhány éve történt a gáz bevezetése és egy modern Bosch kondenzációs kazán beszerelése, illetve 2 db nyílászáró cseréje. Jöjjön, tekintse meg ezt a csodás elhelyezkedésű ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dombi Márti Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 640 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dombi Márti Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 640 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY