Eladó ház Tapolca 293 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tapolca 293 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8266226
Referenciaszám: M288811
Feltöltve: 7 napja

Tapolca eladó családi ház 6 szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
542 663 Ft/m²
293 m²
Alapterület
1418 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 503 104 Ft
Második évtől
659 658 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tapolca központ közeli, mégis csendes utcájában, kertvárosi övezetben megvételre kínálok egy 2005-ben épült, 293 m2 egyszintes + tetőtér beépítéses, nappali + 5 szobás, 2 fürdőszobás, teraszos, dupla komfortos és dupla garázsos, tágas, igényes, tehermentes családi házat, 1418 m2 parkosított telken. A ház fűtéséről nagy teljesítményű kombi, hőtárolós gázkazán gondoskodik, radiátor és padlófűtéssel. Alternatív fűtési módként a nappaliban fatüzelésű kandalló is rendelkezésre áll. Földszint: Nappali-étkező (70 nm), további 4 szoba, gardrób, fűtött garázs, 2 fürdőszoba+wc, szauna, konyha, kamra, háztartási helyiség, télikert. Tetőtér: 45 m2 szoba, ahol még további helyiség kialakítására van mód, vagy megosztható. 45 m2 dupla fűthető garázs, és egy 20 m2 különálló garázsépület is van. A körbekerített, teljesen elszeparált, intim udvar rendezett, parkosított, dísznövényekkel, gyümölcsfákkal beültetett, térkővel és gyeppel fedett. A kertben található egy 40 m2 fedett kerti kiülő grillezővel. További extrák: 4 személyes gőz szauna, vízlágyító, légkondicionálás (5 db klímával), ipari áram, riasztórendszer, kaputelefon, elektromos kapu, fűtött garázs. Az ingatlan a lakhatás mellett iroda vagy vállalkozás működtetésére is alkalmas, külön bejárattal. Tapolca a Balaton-felvidék egyik jelentős városa, a bazalt tanúhegyekkel körülölelve. Idegenforgalma nagy, kedvelt kirándulóhely. A környék számtalan látnivalót és programot nyújt az érdeklődőknek. A Balaton csupán 10 km-re található. Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót, CSOK+ segítséget kínálunk és díjmentes ügyintézést biztosítunk. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, segítséget nyújtunk a kapcsolódó ügyek intézésében.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2005
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
CC (2016-2023-as besorolás)
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázsvilágosteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Marianna Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 256 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Marianna Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 256 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY